Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/06/2009 13:13
najlepiej zostawic jak jest.....wywalczone awanse niech zostana.....
kary finansowe i karac ludzi którzy sie tego dopuscili,kluby? moze tylko ujemnymi punktami.
a poprzednie kluby ukarane. niech wystapia o odszkodowania finansowe
i problem z głowy
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/06/2009 13:34
Tak naprwdę nie wiadomo czego sie spodziewać w polskiej piłce. Reguła z góry ustalona: Uwaga kluby piłkarskie, zajmując na koniec sezonu miejsce w strefie spadkowej przybliżacie się do spadku o ligę niżej, zajmujac bezpieczne miejscę w środku tabeli także niestety macie możliwość spadku, zajmujac miejsce premiowane awansem w I, II lub niższej klasie znacznie przybliżacie się do tego awansu lecz wcale tak nie musi być ponieważ miejsca zajmowane są tylko propozycjami PZPN-u który zastrzega sobie prawo do zmiany wedle własnego upodobania
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/06/2009 21:12
Moim zdaniem Widzewowi jakby nie patrzeć się należy i tyle... i tak niech się cieszą, bo gdyby zeszły sezon spędzili w II lidze to może by u nich tak za kolorowo nie było(wiadomo, odpływ piłkarzy, sponsorów, mniejsza frekwencja itp) a tak są w doskonałej sytuacji według mnie i noech się cieszą, że wyszło jak wyszło.
a co do samego bałaganu, myslałem, że PZPN wykorzystał każdy istniejący absurd, jednak są tam na tyle kreatywne karykatury, że można się spodziewać kolejnych kwiatków... szkoda, iż ta kreatywność nie idzię w tą stronę co powinna...
Silon,Flota,Warta to beda liczniki nabijania wyjazdowej frekwencji......
ale prawdziwy sprawdzian to Stalowa Wola,Łeczna,Jastrzebie,Katowice.....
... Ostrowiec Świętokrzyski,Nowy Sącz, być może Bielsko Biała, być może Kielce,być może Zabrze, być może Cracovia(oni chyba z powodu remontu stadionu będą grali gdzie indziej).Dobrze, że jeszcze nie ma Przemyśla i Suwałk
Będzie ciężko, ale co ma powiedzieć Flota...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/06/2009 09:02
Na Warcie to raczej licznik nabijania frekwencji nie będzie. Pojemnosc całego stadionu to raptem 2200. A klatka dla przyjednych może 300 osób , ciężko ocenic. Wprawdzie Zagłębie Lubin było bodajże w 500-600 osób na Warcie ,ale zajęło całą jedną trybunę dla miejscowych wraz ze zgodowiczami z Lecha. Myślę ,że w przypadku Pogoni nikt na to nie wyrazi zgody
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.