Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 20:53
no...faworyci kurwa. a z flota(spinaja sie bladzie tylko na nas jeśli idzie o runde rewanzowa, bo potrzebujacym punkty oddaja na lewo i prawo co widac i kurwa czas ich wziac pod lupe za korupcje) ide o zakład że tradycyjnie plecy lub remis. bedzie wesoło jeszcze.
pisałem pewne rzeczy w innych tematach., ale jak zwykle nie radzimy sobie z rola faworyta. nie zróbmy awansu, a będzie makabra
w Radzionkowie w Bydgoszczy tez stracimy punkty. skład mistrzów polski bysmy mieli z takim podejściem wyjazdy to plecy. mecz z piastem pokazał ze chujnia by;a z przygotowaniami
Ostatnio edytowany przez: anathema, 24 marca 2012, 20:59 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 21:02
Znów się kurwa zaczyna granie piachu na wyjazdach. Chuj w taką gre - jak tak mają grać to niech nawet nie wsiadają w autokar bo szkoda pieniędzy na paliwo.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 21:05
Zawisza straciła punkty, Nieciecza nawet jak wygra to i tak zachowujemy przewagę 4 pkt. szkoda,że piłkarzyki świadomi tego faktu odpuścili mecz,zamiast walczyć nawet o głupi remis i 1 punkt....coś mi się zdaje,że przez kilka pierwszych kolejek tak to będzie wyglądać,że będą oglądać się na wynik drużyn z ambicjami na ekstraklasę,a w domu tradycyjnie atut własnego boiska i kibiców.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 21:05
Przeciez u nas same stare dziady graja.. nie widzialem aby dzis jakis obieg zrobili... stoja na boisku grubasy i nikomu sie nie chce zapierdalac..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 21:07
i uj....dobrze, że nie oglądałem w TV bo bym coś chyba zniszczył po drodze....żenada po całości. Jak z Termalicą będzie w plecy to będzie bardzo ciekawy sezon.....zobaczymy za tydzień!
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.