Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 27/09/2011 22:37
Gratuluje zarządowi pozbycia się napastników na ten sezon .....ze znajomości moge tylko że gdyby nie PŁaTek i jego sztab szkoleniowy tO nigdy Miki by nie podpisał umowy na 2 lata płatne na na 2 raty s orki za pisownie ale mi spacja nie dziąła
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 27/09/2011 22:51
Trochę odbije od tematu ( po uzyskaniu odpowiedzi można posty wyjebać )
Pomoże ktoś ustalić datę spotkania, w sezonie 96/97, z Vartą Namysłów ( mecz u nas). ?? Wygraliśmy 1:0
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/09/2011 18:33
W kolejnym wyjeździe nie zagrają Edi i Aka, którzy byliby w stanie zagrać, ale dano im odpocząć w tym dość specyficznym meczu. Nie zagra też Lewandowski, który miał zabieg związany z łękotką i za około 2 tyg. będzie do gry.
Z meczowej 18 wypadł też Vuk Sotirović - nie muszę pisać dlaczego (w sensie sportowym), za to w tym gronie znalazło się aż 4 młodzieżowców.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 29 września 2011, 18:50 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ja to tej druzyny bez Ediego nie widze, w dodatku na wyjezdzie... Bardzo sprytny ruch dać odpoczac dwóm najlepszym srodkowym pomocnikom, gdzie jesten jest bezwatpienia najwazniejszym graczem druzyny, tworzy gre i to jeszcze w momencie kryzysu druzyny.. Eh.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/09/2011 22:37
Pisałem na szybko. Oczywiście niepotrzebnie wrzuciłem Ake do jednego worka z Edim - mój błąd. Chodziło mi, że z Aką była podobna sytuacja jak z Edim przed meczem z Flotą.
W kolejnym wyjeździe nie zagrają Edi i Aka, którzy byliby w stanie zagrać, ale dano im odpocząć w tym dość specyficznym meczu. Nie zagra też Lewandowski, który miał zabieg związany z łękotką i za około 2 tyg. będzie do gry.
Z meczowej 18 wypadł też Vuk Sotirović - nie muszę pisać dlaczego (w sensie sportowym), za to w tym gronie znalazło się aż 4 młodzieżowców.
Ja to tej druzyny bez Ediego nie widze, w dodatku na wyjezdzie... Bardzo sprytny ruch dać odpoczac dwóm najlepszym srodkowym pomocnikom, gdzie jesten jest bezwatpienia najwazniejszym graczem druzyny, tworzy gre i to jeszcze w momencie kryzysu druzyny.. Eh.
Edi już przed meczem z Flotą miał zapauzować. Akurat on w każdym meczu chce zagrać na 100% i tak robi, ale lata już robią swoje i taka puaza mam nadzieję będzie dla niego korzystna, a ewidentnie jest mu potrzebna. Tym bardziej, że będzie to mecz walki, a nie finezji, więc... zresztą mecz może być ciekawy ze względu na to, że prezes Kolejarza jest obecnym senatorem i kandyduje ponownie, więc pewnie wykorzysta okazję do promocji własnej osoby [:
Jakby nie patrzeć to przed tym meczem wiemy, że nie wystąpi 4 zawodników z mniej więcej podstawowego składu, ale coś czuje, że będzie dobrze. Kryzys dopiero będzie jak przegramy ten mecz. Piłkarze sami sobie zgotowali największe ciśnienie przed spotkaniem ze Stróżami i może przekuje to się na więcej walki, może coś się w niektórych dupach i głowach poprzestawia. Jakby nie patrzeć mecz z Dolcanem był kubłem zimnej wody - oby skutecznym.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2011 15:16
Dwóch defensywnych na wyjeździe - to dobrze. Jestem ciekaw jak się Kucharski sprawdzi oby nie popełniał takich błędów jak w obronie mu się zdarzały.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.