Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/09/2011 11:37
Ława i Noll przy bramce jak juniorzy ograni, a Djousse przy jednej akcji to tam wracał o 3 szybkości wolniej niż zawodnik Floty, chyba w Baili ostatnio płuca zostawił.
tragiczna to była scena. Zawodnik Floty prowadząc piłkę był dużo szybszy, a Djousse jeszcze przewrócił się o murawę kiedy rozpaczliwie próbował zrobić jakiś koślawy wślizg, kiedy przeciwnik był już 2 metry przed nim..
Przed KAŻDYM meczem TAKA albo TAKA powinna być przemowa Sasala. A jest pewnie tak
Ostatnio edytowany przez: kingaps, 22 września 2011, 15:46 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 22/09/2011 20:33
Troche ostatnio bylo zamieszania i wazniejszych spraw, ale na chlodno napisze, ze za taka postawe pilkarek na wyjazdach powinny posypac sie jesienne liscie.
Mimo odejścia Petra Nemeca Flota pokazuje, że ma charakter i nada walczy o wysokie lokaty. Co jest w tej drużynie, że mimo trudności tak walczy?
- Świnoujście ma klimat. Na meczach Floty jest niesamowita atmosfera. Petr Nemec miał dużo szczęścia. Zawodnicy sprowadzeni za kadencji czeskiego szkoleniowca mieli występy w dobrych klubach. Często również w Ekstraklasie. Trener miał do wyboru tylko zawodników, którzy chcieli zostać w Świnoujściu. My nie gramy za kasę. Chcemy pokazać się z jak najlepszej strony. Z każdej minucie chcemy dać do zrozumienia, że kochamy to, co robimy. Dlatego takie są efekty.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 22/09/2011 21:58
Gadka szmatka a na wiosnę i tak będą oddawać punkty. Nie to, że posądzam ich o korupcję, ale przeciętnego polskiego piłkarza stać góra na kilkanaście dobrych meczów w sezonie (dobry=bez szału). Teraz mogą lukrować się w mediach bo mają ku temu argumenty
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Gadka szmatka a na wiosnę i tak będą oddawać punkty. Nie to, że posądzam ich o korupcję, ale przeciętnego polskiego piłkarza stać góra na kilkanaście dobrych meczów w sezonie (dobry=bez szału). Teraz mogą lukrować się w mediach bo mają ku temu argumenty
Może nie gadka szmatka, ale gdzie taka Flota po awansie miałaby grać? W Rostocku, Gdańsku czy Poznaniu? Kwestia stadionu to jedno, bo różne cuda się zdarzają, typu licencje dla klubów z fatalną infrastrukturą. Druga to kwestia zarządzania tym klubem - nie muszę mówić, że jest fatalne, bo widać to tradycyjnych przygodach z biletami dla Nas. Także Flota może bez wielkich pieniędzy, ale podziela losy Amici Wronki czy Groclinu Grodzisk Wielkopolski. Choć może fakt, że nie ma wielkiej kasy powoduje, że prezesy i członkowie zarządu nie czują się wielkimi menadżerami i nie mieszają się i nie wchodzą w kompetencje sztabu szkoleniowego.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/09/2011 14:54
spokojnie, Peti teraz pewnie preferuje prywatki
a tak serio, to widze ze pilkarzom naprawde woda sodowa uderza do glowy z tym balowaniem i zyciem towarzyskim.
Gdyby grali na maksa, wkladali wiele pracy i wysilki, gdyby zostawiali zdrowie na boisku i wypluwali pluca to nie mialbym az takich pretensji, no ale coz, brak profesjonalizmu, szacunku do siebie, swojej pracy, a pozniej efekty widac na boisku. Zbyt maly rygor i dyscyplina panuje w tym klubie.
Peti chyba ostatnio przystopował, bo coś za dobry występ miał z Radzionkowem, po Baila na pewno by tak nie grał.
gdzieś czytałem wypowiedź Sasala, że Peti zmienił podejście do gry i treningów stąd występ w 1 składzie z Flotą
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe jakby Petasz odnalazł w sobie jakąś ambicje. Przydałby się Petasz w dobrej formie, Petasz któremu się chce !!
To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe jakby Petasz odnalazł w sobie jakąś ambicje. Przydałby się Petasz w dobrej formie, Petasz któremu się chce !!
To był oczywiście żart z ta ambicja, żeby nie było...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.