Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/06/2011 15:00
To chyba powinno być w innym wątku.
Nareszcie Klub poszedł na rękę kibicom. Ceny karnetów i biletów w promocji w dobrej cenie. Za kartę trzeba zapłacić 25 zł (na rodzinny 3 szt. to już 75 zł). Fajnie że połączyli kartę kibica z kartą płatniczą. Szkoda że karta jest ważna tylko 2 lata. No i emitent karty mi nie pasuje
A tak przy okazji to ciekawi mnie jedna rzecz. Czy na innych stadionach też będzie obowiązywać karta kibica czy tylko my wychodzimy znowu przed szereg (interesuje mnie I liga) ? I odnośnie wyjazdów - czy wystarczy podać nr karty kibica czy tak jak do tej pory pesel adres, nr dowodu ?
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/06/2011 15:25
Fajnie tylko problem np. z groundhooperami czy innymi turystami czy gośćmi, którzy wpadają na jeden mecz i nikt z nich na pewno nie wyrobi karty dla jednego meczu. Warto by o tym pomyśleć bo często grupa takich osób jest znaczna.
Miło, że ceny są na tak dobrym poziomie
Nie widzę tylko formularzu do karty kibica. Dostępny już jest ?
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
To jest ten sam problem co my mamy jadąc na Legię. Trzeba wyrobić kartę wcześniej i tyle. Klub nie pójdzie na rękę w tej sprawie.
Nie wiem jak teraz ale kiedyś w innych klubach była taka opcja, że bilet bez karty kibica jest droższy o 5 czy tam 10 zł Nie wiem czy to prawnie wykonalne teraz ale na pewno by to przekonało tych jednorazowych kibiców bardziej niż 25zł za kartę.
a przypadkiem nie jest tak, że mając karte kibica jako Pogoń, automatycznie nie możemy mieć już karty kibica jako Legia? naprostuje mnie ktoś?
W teorii wszystkie kluby powinny wysyłać informacje nt. posiadaczy kart do centrali PZPN-u. Powstałaby jedna baza danych, dzięki której mając kartę Pogoni nie trzeba by wyrabiać karty kibica np. w Warszawie by obejrzeć tam jakiś mecz. Tylko, że tak jest w teorii i dopóki Ekstraklasa S.A. i PZPN się nie dogadają takiego ułatwienia nie będzie. Z racji tego nie może też być sytuacji, że posiadanie karty kibica Legii uniemożliwia zakup karty kibica Pogoni.
Tak mi się wydaje - zresztą możesz zadzwonić na infolinię ;D
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mecz z Polonią Bytom na 80% odbędzie się u nas bo u nich posiali trawę, a ta... nie rośnie
Na pewno nie odbedzie sie u nas bo przez wprowadzenia kart kibica nie zdaza tego wszystkiego zarejestrowac mecz odbedzie sie na wyjezdzie prawdopodobnie inny stadio pewnie na slonsku moze na odrze kto wie czas pokaze .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.