No właśnie też tak patrzyłem i w składach na ofi musi być coś nie tak, bo z tego co pamietam to gostek z 16 zagrał cały mecz. A wg składu podanego musiałby być obrońcą, a na pewno nim nie był.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Szybkie pytanie, średnio na temat. Mógłby mi ktoś z obecnych na meczu rezerw powiedzieć kto grał z numerami 16 i 10 z Sokołem? Chyba jacys wychowankowie ale zrobili na mnie wrazenie.
z 10 na pewno Chodorowski (93). Z 16 jeśli był to zawodnik, który wszedł w trakcie drugiej połowy to Zieliński (94)
No właśnie też tak patrzyłem i w składach na ofi musi być coś nie tak, bo z tego co pamietam to gostek z 16 zagrał cały mecz. A wg składu podanego musiałby być obrońcą, a na pewno nim nie był.
a Czy przypadkiem z 16 nie grał napastnik, który zdobył 2 bramki? Jeśli to on to jest Wiśniewski.
Szybkie pytanie, średnio na temat. Mógłby mi ktoś z obecnych na meczu rezerw powiedzieć kto grał z numerami 16 i 10 z Sokołem? Chyba jacys wychowankowie ale zrobili na mnie wrazenie.
z 10 na pewno Chodorowski (93). Z 16 jeśli był to zawodnik, który wszedł w trakcie drugiej połowy to Zieliński (94)
a Czy przypadkiem z 16 nie grał napastnik, który zdobył 2 bramki? Jeśli to on to jest Wiśniewski.
Wisniewski gral z 18 chyba
z 14. I to nie on.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 30/04/2011 12:34
kolega Dary przekazuje informację dla obecnych w Międzyzdrojach
meczyk będzie leciał w Relax Cafe, Światowida 14b, promenada przy parku, pod aleją gwiazd
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.