Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 22/11/2010 18:14
Interesująco zapowiada się też walka o utrzymanie w lidze. Przyszłość przynajmniej sześciu drużyn rysuje się w ciemnych barwach. Największym zaskoczeniem jest postawa Pogoni Szczecin, która miała walczyć o awans, a ma tyle samo punktów co Kolejarz Stróże, który jest w strefie spadkowej. Bez wzmocnień utrzymanie drużyny ze Szczecina może okazać się zadaniem niewykonalnym. - Po sezonie zdradzę, dlaczego Pogoń gra tak słabo - powiedział po ostatniej kolejce Bogusław Wyprało, przed laty piłkarz drużyny ze Szczecina
A komu ? Są równi i równiejsi?
Nie podoba mi sie to i piszę. Inni mogą sie wyzywać od dziwek i kurew i kutasów to ja mogę to skomentować.
Tyle. Nie będę sie rozwlekał.
Temat rozjechał sie w pizdu ale wedle Ciebie jest OK. Ty masz swoje zdanie a ja swoje..
Ostatnio edytowany przez: TomY, 22 listopada 2010, 19:15 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/12/2010 23:52
No wlasnie...jest Matuszczyk,Hrymo,Zawadzki i nawet Olo...a ze Petiego nie widac...a no tak...nie ten lokal nie ma to jak klimat baila albo city hall
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/12/2010 00:02
Nie róbcie afery, piłkarze to nie zakonnice. Imprezować mogą, byleby nie na dzień przed meczem nie uwalić się w trupa czy też tego samego dnia kiedy dostają po dupie od GKS-u Katowice.
Nie widzę aby na tych zdjęciach, żeby się słaniali na nogach, póki bawią się z głową a na boisku zostawiają serce to ich prywatne życie mnie nie interesuje.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Nie róbcie afery, piłkarze to nie zakonnice. Imprezować mogą, byleby nie na dzień przed meczem nie uwalić się w trupa czy też tego samego dnia kiedy dostają po dupie od GKS-u Katowice.
Nie widzę aby na tych zdjęciach, żeby się słaniali na nogach, póki bawią się z głową a na boisku zostawiają serce to ich prywatne życie mnie nie interesuje.
A widziales zeby w tej rundzie zostawili serce na boisku?
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/12/2010 09:29
To chyba jakieś klubowe wyjście bo o ile się nie mylę to i Mizaka i Mazuro tam widzę. Zresztą ten klub to Kałużnego przecież. Może stwierdzili, że i tak będą łazić to niech przynajmniej chodzą do ich klubu..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.