co tam sie znajduje? nie prowadzę tam konta, a specjalnie rejestrować sie nie zamierzam.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Co Ci powie Piotrek Petasz ?
Kto wie czy nie wybierzesz się dzisiaj z Piotrkiem do Tigera lub Baila ?! Sprawdź to !
kogo my przyciągamy do klubu, cos strasznego kiedyś copiki i inne romaniuki, później sprzedawcy krawatów, teraz ci...
swoja drogą ten koleś jest niereformowalny. że jeszcze nie spadła mu ta nażelowana głowa z zegara, to mnie najbardziej dziwi
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Dlatego trzeba stawić sie na nastepnym meczu w jak najwiekszej liczbie by pokazać co My kibice o tych pseudopiłkarzach sądzimy
"chuj z wynikami.. NIE
Chuj z piłkarzami!!
Przecierz w telewizji Kiepscy beda leciec..A tak na serio to mam nadzieje ze nikt sie nie wybiera, lepiej niech sie wszyscy spotkaja gdzies w parku na piwie,pospiewac tez mozna.... Pogon To My!
A tak na serio to mam nadzieje ze niewielu myśli tak jak Ty. Ja przychodze na mecz reprezentować kibicowską brać a nie oglądać piłkarzyków, nie wyobrażam sobie by kibice przyjezdni mogli skandować na Twardowskiego "gramy u siebie!". tak jak to bywa na wielu wioskach. Zrozumiałbym jak by to był oficjalny protest i wtedy nie przychodzimy, spotykamy sie w parku itd. ale nic takiego nie słyszałem. Czy Ty myślisz że jak nie przyjdziesz na mecz to piłkarzykom odbije sie to jakoś na pensji? Oni to mają centralnie w dupie, kase i tak dostaną bo tak mają skonstrułowany kontrakt i nic na to nie poradzisz, ani nie zmienisz tego nie przychodząc ani sie obrażając a wiec sam sie pozbawiasz swojej pasji, bo jak mniemam jesteś kibicem. Można było olać kilka poprzednich meczy ale mecz z GKS jest meczem prestiżowym i na nim trzeba po prostu być. Zresztą mamy taką nature że jak jest źle to potrafimy sie skonsolidować i wspólnie działać, wiec pokażmy to przychodząc wspólnie na MŁYN! i jedziemy na pełnej kurwie, to ostatni mecz i trzeba sie z niektórymi solidnie pożegnać!!!
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
widzę że pewne fluidy krążą po mieście, bo jak widać nie tylko my mamy podobny problem z grajkami, choć oczywiście skala zjawiska jest nieporównywalna.
A'propo Bojarskiego, to na meczu z Niecierza któryś raz z rzędu miałem wrażenie, że inni nie podają mu piłki. Tak jakby było spoza "grupy" (właśnie z tego powodu, że się stara).
Oczywiście, może mi się tylko wydawać.
Bojar, mimo, że jak przychodził, wielu było nastawionych sceptycznie, to pokazał niektórym nażelowanym pizdusiom co to znaczy wkładać serce w grę
Miałem takie samo wrażenie po meczach, że jak wchodził i grał to mało co mu podają... byłem do niego nastawiony bardzo sceptycznie- poważna kontuzja i wydawało mi się, że przyjdzie tutaj odcinać kupony a w wielu meczach pokazał jak w tej lidze trzeba zapieprzać żeby coś ugrać dlatego reszcie "piłkarzyków" (poza paroma wyjątkami) mówię sp...
Jeśli potwierdzi sie info, ze Bojar odejdzie do Sracovi to bedzie mi naprawde zal. Jeden z niewielu graczy ktory sie staral i mimo, ze mamy kilku graczy z doswiadczeniem z E-klasy to chyba tylko po nim bylo widac, ze wie jak sie zastawici co zrobic z piłką.
Od jakiegos czasu nalezal mu sie pierwszy sklad ale na uklady nie ma rady, nie chlejesz ze Stolarem nie grasz i tyle;p Mam wielka nadzieje, ze jednak zostanie
W dzisiejszej WYborczej jest artykul z wszystko moiwcym tytulem: "Nie gram już dla Pogoni". Niesty w wersji online jest tylko jedno zdanie: Pierwsza decyzja kadrowa w Pogoni - Marcin Bojarski chce w środę pożegnać się ze szczecińskim pierwszoligowcem.
Juz chyba wszystko jasne w tym temacie... Pytanie tylko, dlaczego sam chce odejsc, skoro jak piszecie, byl jednym z nielicznych, ktoremu sie chcialo chciec?
A'propo Bojarskiego, to na meczu z Niecierza któryś raz z rzędu miałem wrażenie, że inni nie podają mu piłki. Tak jakby było spoza "grupy" (właśnie z tego powodu, że się stara).
Oczywiście, może mi się tylko wydawać.
Bojar, mimo, że jak przychodził, wielu było nastawionych sceptycznie, to pokazał niektórym nażelowanym pizdusiom co to znaczy wkładać serce w grę
Miałem takie samo wrażenie po meczach, że jak wchodził i grał to mało co mu podają... byłem do niego nastawiony bardzo sceptycznie- poważna kontuzja i wydawało mi się, że przyjdzie tutaj odcinać kupony a w wielu meczach pokazał jak w tej lidze trzeba zapieprzać żeby coś ugrać dlatego reszcie "piłkarzyków" (poza paroma wyjątkami) mówię sp...
Jeśli potwierdzi sie info, ze Bojar odejdzie do Sracovi to bedzie mi naprawde zal. Jeden z niewielu graczy ktory sie staral i mimo, ze mamy kilku graczy z doswiadczeniem z E-klasy to chyba tylko po nim bylo widac, ze wie jak sie zastawici co zrobic z piłką.
Od jakiegos czasu nalezal mu sie pierwszy sklad ale na uklady nie ma rady, nie chlejesz ze Stolarem nie grasz i tyle;p Mam wielka nadzieje, ze jednak zostanie
W dzisiejszej WYborczej jest artykul z wszystko moiwcym tytulem: "Nie gram już dla Pogoni". Niesty w wersji online jest tylko jedno zdanie: Pierwsza decyzja kadrowa w Pogoni - Marcin Bojarski chce w środę pożegnać się ze szczecińskim pierwszoligowcem.
Juz chyba wszystko jasne w tym temacie... Pytanie tylko, dlaczego sam chce odejsc, skoro jak piszecie, byl jednym z nielicznych, ktoremu sie chcialo chciec?
Zapewne dlatego, ze 6 meczów temu powiedzial ze ostatnie 7 spotkan to ma byc 6 zwyciestw i jeden remis inaczej odchodzi bo nie jest wart granaiw Pogoni cos w ten deseń. A jakie wyniki były wszyscy wiedza wiedz nie ma co sie dziwic, jest konsekwentny. Szkoda
Kontrakt z Bojarem rozwiązany.A więc z zawodnikiem któremu się "CHCIAŁO".Mam nadzieje że jest to odosobniony przypadek i prezesi zaczną rozwiązywać umowy ale z tymi którzy naprawdę na to zasłużyli.Chciałem aby Bojar został,ale jemu nie "po drodze" było z niektórymi zawodnikami.Ja mu życzę powodzenia bo jako jeden z niewielu zostawiał zdrowie na boisku.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/11/2010 19:24
ma charakter, potrafi walczyć i pomimo tego, że jest jednym z najstarszych to chce mu się zapierdalać jako jednemu z nie licznych, a co miał w zamian? najpierw nie łapał się ani do 1 składu ani do rezerw a potem wchodzenie z ławki w drugiej połowie gdzie podawać zbytnio nie chcą baletmistrze którym się biegać nie chce... Potrafił dotrzymać słowa, że odejdzie jak drużyna nie zacznie zdobywać punktów pomimo tego, że z pewnością nie zarabiał najmniej. Ciekawe, który z obecnego składu będzie miał jeszcze takie ambicje na koniec kariery?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Grzegorz Wojtkowiak, Tomasz Jodłowiec, Maciej Sadlok - Łukasz Matuszczyk, Rafał Murawski - Jakub Błaszczykowski, Ludovic Obraniak, Adrian Mierzejewski - Robert Lewandowski.
PS. Nawet Łukasz Matuszczyk z Pogoni się załapał na meczyk kadry Skład skopiowany z 90minut.pl
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 17 listopada 2010, 20:04 [1 raz(y)]
Mnie tylko ciekawi czemu akurat odchodzi przed ostatnim meczem wygląda na to że nie chciał grać przeciwko GKS Katowice
l
trzeba było wpaść na konferencję to byś się dowiedział z wypowiedzi trenera wynika że mając w planie odejście z Pogoni Bojar poczuł się już zupełnie lajtowo i mówił w szatni różne niepotrzebne rzeczy, dlatego nasz nowy kołcz w trybie natychmiastowym podziękował mu za współpracę
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/11/2010 23:26
Sampaio oglądając wideo ze spotkania z trenerem Płatkiem o 11 w siedzibie głosu szczecińskiego ktoś zadał pytanie czy to prawda że Bojarski ma dzisiaj rozwiązać kontrakt? Płatek powiedział że nic o tym nie wie i zapytał się dziennikarzy skąd ta wiadomość? Redaktorzy mu odpowiedzieli że z dzisiejszej prasy na to Płatek to ciekawe bo zawodnik nie rozmawiał na temat odejścia z klubu i na to Płatek do dziennikarzy no widzicie panowie w dzisiejszych czasach najpierw wie prasa a potem dowiaduje się trener
To jak to w końcu jest trener nie wiedział nic o odejściu Bojarskiego czy po prostu udawał na tym czacie o 11 że nic na ten temat nie wie?
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 17 listopada 2010, 23:53 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.