No właśnie dlatego, że tak jak napisałeś nie ma za co ściągnąć nowych, więc postawi na tych z 'nazwiskami' łudząc się, że u niego nagle zachce im się biegać.
Z drugiej strony po rozwiązaniu największych kontraktów może coś by się uzbierało no nowych albo po prostu postawić na zawodników z niższych lig, ambitnych, na dorobku. Już chyba wszyscy mamy dość 'wielkich' graczy z ekstraklasy czy I ligi...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2010 23:46
Dokładnie myślę że należy postawić na piłkarzy z niższych lig chcących się pokazać bo takich jest multum w niższych ligach przykładem piłkarza wyciągniętego z 4 ligi jest oczywiście Kuba Błaszczykowski którego Wisła sprowadziła z Rakowa Częstochowa bardzo ciekawym piłkarzem może być też sprowadzony przez Jagielonię Białystok Maciej Makuszewski z Wigier Suwałki a takich piłkarzy można wymieniać i wymieniać z głowy nasuwa mi się jeszcze Maciej Jankowski z Ruchu Chorzów który przyszedł z KS Piaseczno.
Wydaje mi się, że za Nemeca czy Baniaka połowa grajków, którzy dziś cieniują zapierdzielałaby, aż miło byłoby patrzeć. Ci którzy by się obijali grali by w V lidze, albo pożegnali się z klubem. Swoją drogą problemy są głębiej, więc czy dobry trener i wymiana kilku piłkarzy dałaby efekty? Może się okazać, że to nadal mało...
Dokładnie myślę że należy postawić na piłkarzy z niższych lig chcących się pokazać bo takich jest multum w niższych ligach przykładem piłkarza wyciągniętego z 4 ligi jest oczywiście Kuba Błaszczykowski którego Wisła sprowadziła z Rakowa Częstochowa bardzo ciekawym piłkarzem może być też sprowadzony przez Jagielonię Białystok Maciej Makuszewski z Wigier Suwałki a takich piłkarzy można wymieniać i wymieniać z głowy nasuwa mi się jeszcze Maciej Jankowski z Ruchu Chorzów który przyszedł z KS Piaseczno.
Jakoś nie mamy szczęścia do zawodników pozyskiwanych z niższych lig. Pamiętacie Jankesa? Też miał u nas się rozwinąć, a wyszło jak zawsze. Może nie mamy zaplecza do "wyłuskiwania" talentów z niższych lig.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2010 23:57
dopiero wlazlem w neta i zobaczyłem ... nie bede nic specjalnie pisal, bo musialoby to byc w sprzecznosci z regulaminem.... kurwa jego w dupe niedojebana mac... 3:1 u siebie z Niecieczą?! co to ma byc?
Może nie mamy zaplecza do "wyłuskiwania" talentów z niższych lig.
Może inaczej, co my mamy w tym klubie działającego na przyzwoitym poziomie? Nic nie jest tak, jak być powinno, jak być powinno w jednym z większych polskich klubów, który w założeniu ma walczyć o powrót do elity.
Może nie mamy zaplecza do "wyłuskiwania" talentów z niższych lig.
Może inaczej, co my mamy w tym klubie działającego na przyzwoitym poziomie? Nic nie jest tak, jak być powinno, jak być powinno w jednym z większych polskich klubów, który w założeniu ma walczyć o powrót do elity.
pensje pseudograjkow sa na przyzwoitym poziomie...
(wybaczcie ta zlosliwa ironie)
Gdyby interesowała mnie piłka, to zostałbym piłką.
na tych debili podziałałby chyba tylko wpierdol haha
wiem że niektórzy z forumowiczów latają czasem na balety.... poprostu reagujcie , jak nie fizycznie to chociaż udzielcie reprymendy . Obecne pajacyki mieniący się piłkarzami nie zasługują na szacunek , jechać z gamoniami ostro !
Absolutnie nie rozumiem osób które klaszczą takim pedałom na koniec spotkania. Przecież te rozjebundy nie mają nawet krzty szacunku do nas czyli kibiców , jedynie co bym im sie należało to ostry wpierdol . Za starych czasów zostałoby to wykonane ale dziś ? Sam nie wiem... może chociażby z tego względu pajace olewają mecze , raczej nie czują żadnej presji ani większych konsekwencji...
Na metody Lecha czy Górnika chyba nawet jest już za późno choć czy mamy jakiś wybór ?
Zareagujmy w jakikolwiek sposób na tą farsę , bracia....
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2010 09:37
Nowak i inne chuje... Pogoń to wy? Gówno.
Żeby tak krzyczeć trzeba sobie zasłużyć. wy nie zasługujecie na to żeby grać w tych barwach.
Ludzie nie przychodzą dlatego, że się odwrócili od Pogoni. Ludzie się odwrócili od tej drużyny, co w ch... wali i nawet się nie stara.
Pamiętajcie. Do Wodzisławia każdy kibic Pogoni pojedzie nie wspierać piłkarzy tylko reprezentować Dumę Pomorza pajacyki nie zasługują na to by ich wspierać, ale Pogoń to my i my musimy ją godnie reprezentować.
Ostatnio edytowany przez: Bartas, 7 listopada 2010, 09:44 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2010 09:55
Moim zdaniem w next meczu na Twardowskiego z GKS Katowice nikt nie powinien przyjść na stadion!!! TRZEBA OGŁOSIĆ BUNT!!!! Trzeba pokazać tym niby piłkarzom, że jak chcą mieć doping z prawdziwego zdarzenia to muszą zacząć wreście grać!!!! Może jak zobaczą całkowicie pusty stadion to może wreście uruchomią swoje mózgi i w rundzie wiosennej zaczną grać tak jak powinna grać DUMA POMORZA!!!! Z polotem, z pięknymi bramkami i meczami wygranymi spokojnie z dołem tabeli i po zaciętych meczach z górą tabeli!!! Co wy na to?
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2010 10:19
Co to sie porobiło ??.W tamtym sezonie byla walka o extra teraz o utrzymanie !!
Juz nawet pismaki nic nie pisza w gazetach na stronach internetowych , bo nie ma o czym .
Zespół gości zagrał w tym meczu fatalnie, ale Portowcy rozegrali jeszcze gorsze zawody.
Ktoś chyba inny mecz widział, bo Nieciecza prezentowała się naprawdę dobrze (miejscami przewaga była po prostu ogromna, jakby grali u siebie), stosowała wysoki pressing i w odpowiednim momencie wbiła dwie szpile w ten gumowy blok defensywny. Nie można pisać o drużynie, która wygrała pewnie na wyjeździe strzelając 3 bramki iż "zagrała fatalnie". Dziennikarska rzetelność obowiązuje również po sromotnych porażkach.
Ogólnie kto by nie wygrał wczoraj z tymi pseudogwiazdami ten frajer. Jakby przyjechał jakiś ŁKS czy Podbeskidzie skończyło by się masakrą.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2010 11:23
Jedno pytanie...czy nasi zajebiści grajkowie też wczoraj krzyknęli "POGOŃ TO MY!" ? Do końca nie wytrzymałem - wyszedłem po 3 bramce, bo nie mogłem patrzeć jak oni hańbią nasze barwy.
I co Wozniak, Nowak czy kto tam inny, jestescie pilkarzami czy pilkarzykami ? Odpowiedz nasuwa sie tylko jedna, nie jestescie godzien noszenia tych barw, hanbicie ponad 62-letnia historie tego klubu, hanbicie to miasto, oraz hanbicie sami siebie. Darmozjady WON !!
święte słowa !!! może jeszcze po klapsie w czoło tak na do widzenia !!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2010 12:08
Ja coś czuje, że jak się skończy runda i odejdzie Bojar, to on wtedy głośno powie o co tak naprawdę teraz chodzi w tej...zbieraninie kopaczy. W tym wywiadzie, w którym powiedział że odejdzie, jasno dał do zrozumienia że nie chce tutaj graćj, a powód napewno nie jest prozaiczny. Poczekamy, zobaczymy. Wczorajszego "widowiska" nawet nie chce mi się komentować.
A propo czy ktos widział na dzisiejszym meczu Legia -Jagielonia nasze barwy ? Czy ktos słyszał na trybunach POGOŃ ?? To takie moje pytanko do Braci !do 30 min meczu w/w l-j nie słyszałem i nie widziałem'
Jak nie oglądałeś całości to po co się tak spinasz? Tak było słychać. Oglądnąłem całą pierwszą połowę, były pozdrowienia dla nas i wywieszona była flaga zgodowa na żylecie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.