Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 18:05
Spodziewam się w poniedziałek jakiejś konferencji prezesów i informacji, że obcinają kopaczom pensje o połowę oraz odsunięcie od składu tych co wybitnie zawodzą
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 18:08
Jedno jest pewne - na najbliższym meczu frekwencja będzie cienka, piłkarzyki zasłużyły sobie na to. Niektórzy prawdopodobnie nie wiedzą po co tu są i jadą na nazwisku lub doświadczeniu.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
w sumie racja, tylko kopacze mysla ze to wlasnie dla nich sie przychodzi moze lepiej przychodzic w kazdy inny dzien tylko nie wtedy kiedy jest mecz?:
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Jedno jest pewne - na najbliższym meczu frekwencja będzie cienka, piłkarzyki zasłużyły sobie na to. Niektórzy prawdopodobnie nie wiedzą po co tu są i jadą na nazwisku lub doświadczeniu.
Owszem. Dlaczego ludzie nie mogą zrozumiec, że na stadion chodzi się dla POGONI, a nie dla pseudokopaczy.
Ale na całym świecie tak jest wiec sie nie czepiajmy.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 18:22
Moge miec Pogon w sercu a nie musze sie patrzec na kalectwo. I zeby nie bylo. Nie jestem kibicem sukcesu,chodze na Pogon od 10 lat. Co innego jest biegac,walczyc i przegrywac a co innego czlapac i chuja klasc na wszystko do okola. Porazke przeboleje, ale robienia mnie w chuja nie.Reasumujac...ZERO SZACUNKU do tych grajkow.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
dla Pogoni mam chodzic ? Jak oni ta Pogoń reprezentuja i co ...mam patrzeć sie na ta bande alkoholikow?
pamiętaj, POGOŃ to MY!! a nie jacyś najemni pseudokopacze
Tylko ze to ONI graja w naszych koszulkach, z herbem na piersi,na naszym stadionie...I jezeli jest ci juz dane w jakis sposob reprezentowac nasz klub to masz to robic z godnoscia i przede wszystkim ambicja! Narazie dla mnie to jest jakies nieporozumienie...Chlopaki za gondora nie mieli moze techniki, szybkosci itp. ale woli walki w przeciwienstwie do tych nie mozna im bylo odmowic.
Stolarczyk wyleci na 100% jeśli przegramy ze stilonem . Ale nie ma co się łamać mniej wyników = mniej pikników
A co masz do piknikow? Kazdy kibic jest ważny i kazdy jest elementem pilkarskiego swieta
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.