Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:10
48'Pogoń będzie kończyła mecz w osłabieniu! Tomasz Parzy sfaulował napastnika MKS-u przed polem karnym Dumy Pomorza. Obrońca dostał żółtą kartkę, a Piotr Petasz obejrzał drugą żółtą kartkę za dyskutowanie po tym faul i otrzymał w konsekwencji czerwony kartonik.
Idiota.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
swoją drogą ile my juz dzis mamy kartek? bo cos czuje ze jak trzeba bedzie to i w 9 skonczymy, a i karny dla kluczborka. to że sami chuja dokładamy do awansu to raz, ale że sędziowie po raz wtóry robią swoje to dwa.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:12
Co to za mozg jest;/ Ma zolta kartke i dyskutuje no kurwa mac. I oczywiscie Parzy nie ogarnia i musi faulowac. Kurwa ciezko dac Hryma do srodka i Nowaka na prawa.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:12
Ja pierdole, ale mieć na koncie żółtko, widzieć jaki jest sędzia , który szasta kartkami na lewo i prawo i jeszcze kurwa dyskutować. Ja pierdole jak to zawali nam mecz to go powiesze
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:19
7 żółtych kartek, 1 czerwona, no ładny bilans ładny.
Strzelenie bramki, przez MKS Kluczbork to kwestia czasu, po relacji wnioskuję, że ciągle w ataku
Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 2 października 2010, 17:37 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.