Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2009 09:11
Tak przed meczem z Podbeskidziem zajrzałem sobie na forum rywala. Generalnie panuje tam wielki pesymizm, przed wyjazdym ich piłkarzy do Szczecina. Kibice ogólnie nie wierzą ,że ich kopacze wywiązą jakieś punkty z jak to napisali z jednego z najtrudniejszych terenów do grania w całym kraju . Ciekawe jest to ,że w wywiadach piłkarze z Bielska mówią o 3 punktach w Szczecinie , a fani w ogóle jakoś w to nie wierzą, z dużym respektem podchodzą do meczu z Pogonią Jak ktos chce sobie poczytac to wstawiam link:
http://ts.podbeskidzie.pl/forum/viewtopic.php?t=2571&postdays=0&postorder=asc&start=0
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2009 11:15
Orientuje się ktoś ,czy Koman będzie mógł zagrac w sobotę? Czy jak wielu teraz wypożyczonych ma klauzulę zakazu gry przeciw macierzystemu klubowi.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2009 16:52
Ogólnie kibice Podbeskidzia stawiają na Pogoń, podkreślając, że odpowiednie pokrycie Rockiego właściwie odcina ich klub od strzelania bramek. Ogólnie panuje tam burdel, trener stracił autorytet, dostał jakieś ultimatum, ale nie ma kim grać. Nie mniej liczę na naszych gwiazdorów.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Orientuje się ktoś ,czy Koman będzie mógł zagrac w sobotę? Czy jak wielu teraz wypożyczonych ma klauzulę zakazu gry przeciw macierzystemu klubowi.
Może grać.
W Pogoni występuje aktualnie jeden zawodnik, który jest na wypożyczeniu właśnie z Podbeskidzia. Na szczęście kluby nie zawarły klauzuli, która zabraniała by mu zagrać w meczu pomiędzy zespołami. Mowa oczywiście o Piotrze Komanie.
(...) Informuję uprzejmie, iz na mecz Pogon- GKS przyniosłem flage FC Barcelona, ktora rzeczywiscie ma identyczne barwy jak flaga dumy Pomorza, ale dodatkowo umieszczony w centrum herb Barcy, co ja odroznia. Pamiatke te przywiozłem z Camp Nou, na GKS-ie przyniosła szczescie i w zwiazku z tym bede ja zabierał na kazdy mecz i robil z nia to co robi kibic z flaga (m.in wieszał na ogrodzeniu, machał, a nawet sie nia owijał) (...)
to fragment listu, jaki wiceprezydent Szczecina nadeslal do dziennikarza Kuriera Szczecinskiego...
jak ktos ma dostep do tego Pana, to prosze mu przekazac, ze ta smieszna flaga Barcy sie tylko osmiesza...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
(...) Informuję uprzejmie, iz na mecz Pogon- GKS przyniosłem flage FC Barcelona, ktora rzeczywiscie ma identyczne barwy jak flaga dumy Pomorza, ale dodatkowo umieszczony w centrum herb Barcy, co ja odroznia. Pamiatke te przywiozłem z Camp Nou, na GKS-ie przyniosła szczescie i w zwiazku z tym bede ja zabierał na kazdy mecz i robil z nia to co robi kibic z flaga (m.in wieszał na ogrodzeniu, machał, a nawet sie nia owijał) (...)
to fragment listu, jaki wiceprezydent Szczecina nadeslal do dziennikarza Kuriera Szczecinskiego...
jak ktos ma dostep do tego Pana, to prosze mu przekazac, ze ta smieszna flaga Barcy sie tylko osmiesza...
Też to przykuło moją uwage, wklejam linka do zeskanowanego Kuriera.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89b5e67077cb14b6.html
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Nie śmiga link
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie śmiga link
Widze poprawiam robie podgląd i nic nie widze może ktoś lepiej to zrobi przesle skana na poczte.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
(... bede ja zabierał na kazdy mecz i robil z nia to co robi kibic z flaga (m.in wieszał na ogrodzeniu, machał, a nawet sie nia owijał) (...)
Niech jeszcze wezmie trąbke i wymaluje sobie gębe.Wtedy będzie jak prawdziwy "kibic"...
My to mamy szczęscie , jak nie analfabeta-konfident Jurczyk to inny debil "machający" i "owijający" się flagą Barcelony.
Jakby coś to tutaj jest mail , do tego wielkiego fana katalończyków
Zawsze mozna mu wytlumaczyć iz swoim zachowaniem "lekko" sie kompromituje.
(... bede ja zabierał na kazdy mecz i robil z nia to co robi kibic z flaga (m.in wieszał na ogrodzeniu, machał, a nawet sie nia owijał) (...)
Niech jeszcze wezmie trąbke i wymaluje sobie gębe.Wtedy będzie jak prawdziwy "kibic"...
My to mamy szczęscie , jak nie analfabeta-konfident Jurczyk to inny debil "machający" i "owijający" się flagą Barcelony.
Jakby coś to tutaj jest mail , do tego wielkiego fana katalończyków
Zawsze mozna mu wytlumaczyć iz swoim zachowaniem "lekko" sie kompromituje.
Niech sobie ja na balkonie powiesi a nie na stadionie Pogoni. Moze mu sie pomylilo ze jest vice el presidente w Barcelonie- dlatego niech wroci myslami z hiszpanskich wakacji na ziemie.
...co za nieokrzesany typ, to na następny mecz proponowałbym np. szal lub też flagę Polonii Bytom albo Piasta Gliwice... barwy podobne tylko herb je odróżnia! ...a jak wygramy to niech nosi na wszystkie mecze bo mu szczęście przyniosło
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 14/08/2009 23:15
apropo jutrzejszego przeciwnika, pol godzinki temu w centrum Stargardu kilku grajkow Podbeskidzia poszlo na browarka wiec pewnie jutro beda mieli forme.
Piątek, 14 sierpnia
Widzew Łódź – ŁKS Łódź
godz. 19:05
Niedziela, 16 sierpnia
Górnik Zabrze – GKS Katowice
godz. 13:50
Niedziela, 23 sierpnia
Widzew Łódź – Warta Poznań
Poniedziałek, 24 sierpnia
KSZO Ostrowiec – ŁKS Łódź
Niedziela, 30 sierpnia
Górnik Zabrze – Podbeskidzie B.-B.
godz. 15:15
Środa, 2 września
Podbeskidzie B.-B. – Górnik Łęczna
to jest śmieszne....ciągle Górnik...a czemu nie na przykład:
Flota-Pogoń,
niech mi nie pier....że Widzew Łódź – Warta Poznań i KSZO Ostrowiec – ŁKS Łódź będą ciekawszymi meczami...
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 15/08/2009 12:13
Taaa.. a w Zabrzu powiedzieliby czemu ciągle Pogoń i że przecież inny jest ciekawszy
Ochłoń , to nie jest TVP POGOŃ , tylko TVP SPORT , mają prawo pokazywać rózne spotkania.
Taaa.. a w Zabrzu powiedzieliby czemu ciągle Pogoń i że przecież inny jest ciekawszy
Ochłoń , to nie jest TVP POGOŃ , tylko TVP SPORT , mają prawo pokazywać rózne spotkania.
Masz rację, ale prawdą jest, że są ciekawsze spotkania do pokazania niż Widzew - Warta
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.