"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/05/2010 10:23
Widzew po zapewnieniu sobie awansu ostatnio doluje. Niby wygrywa, ale nie tak przekonujaco jak wczesniej (poza meczem z Sandecja, gdzie ta zagrala bardzo otwarty futbol), nasi o nic juz nie walcza, a wiec ponownie graja bez presji, moze pokusza sie o niespodzianke. Niestety po tym co zobaczylem w Bydgoszczy bardzo martwie sie o kondycje niektorych zawodnikow.
Podziękujmy piłkarzom - 25/05/2010 19:03
Zapewne każdy widział info na oficjalce, że zarząd i piłkarze dziękują wszystkim, którzy byli w Bydgoszczy za wspaniałą atmosferę jaką stworzyliśmy dlatego też pomyślałem, że warto by się zrewanżować...
... przecież gdyby nie fantastyczna postawa chłopaków w meczach pucharowych to w ogóle nie było by opcji z takim wyjazdem.
Wydaje mi się, że najlepszym sposobem na podziękowanie piłkarzom byłoby przyjście na ostatni mecz Pogoni u Nas w tych pamiątkowych koszulkach.
Dodatkowo jeżeli elementy oprawy przetrwały to fajnie było by je ponownie wykorzystać u Nas i wspólnie odśpiewać jeszcze raz, że "PUCHAR JEST NASZ".
Odp: Podziękujmy piłkarzom - 25/05/2010 20:28
Ja na meczu będę. Zresztą jak na każdym. Mam nadzieję, że ludzie się ogarną i przyjdą na mecz. Koszulek ludzie chyba nie wyrzucili więc każdy na meczu powinien ją mieć. Ogólnie to jestem za !
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Podziękujmy piłkarzom - 25/05/2010 20:33
W sumie fajnie by to mogło wyjść gdyby na ostatnim meczu ligowym wszyscy zaśpiewali "Puchar Jest NASZ !!"
a oprócz tego przez całe 90 minut doping taki jak na Ruchu.. Decyzję podejmą odpowiednie osoby..
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
4 minuta: Goście liczą dziś na stałe fragmenty gry. Z każdego rejonu boiska starają się dośrodkować w pole karne, bądź też oddać strzał. Przed chwilą z 30 metrów uderzał Petasz. Piłka przeleciała obok słupka bramki Macieja Mielcarza.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/05/2010 20:14
"Gol dla Pogoni. Na szczęście sędzia nie uznaje bramki, bowiem oddając strzał Maciej Mysiak był na pozycji spalonej. "
już zaczynałem się cieszyć...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.