Mocni przeciwnicy? A którzy to są wg Ciebie? Widzew,Górnik czy ŁKS bo "straszą" nazwa? My też straszymy nazwą,ale 4 czy 3 liga często weryfikowała mocarstwowość naszej drużyny. Troche pokory,a z GKP czy Flotą zadowolą mnie nawet remisy. I to nie jest minimalizm z mojej strony.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/08/2009 14:13
Pewnie jakieś ziomy Khazadiego.
Na innych zdjęciach widać jak podczas Mazurka Dąbrowskiego trzymają ręce w kieszeni.
Nie ma co sie dziwić ze nie potrafią uszanować hymnu , skoro u nich grają go na tam-tamach i skaczą jak małpy.
Pewnie jakieś ziomy Khazadiego.
Na innych zdjęciach widać jak podczas Marszałka Dąbrowskiego trzymają ręce w kieszeni.
Nie ma co sie dziwić ze nie potrafią uszanować hymnu , skoro u nich grają go na tam-tamach i skaczą jak małpy.
chyba MAZURKA a nie marszałka...
I to jest chyba fota podczas hymnu albo tuz przed.
Mnie sie tam inne zdjęcie podobało z fajna dziewczyna na płocie hehe
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 3 sierpnia 2009, 14:27 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/08/2009 14:43
Dziewczyny całkiem całkiem, że tak powiem o bardzo miłej aparycji Tyle, że chyba zbytnio nie ogarniają tego sportu... Przyszły bo albo ktoś je zaprosił, albo chcą być trendi a przecież zaczyna się moda "na Pogoń" i warto było się pokazać
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Dziewczyny całkiem całkiem, że tak powiem o bardzo miłej aparycji Tyle, że chyba zbytnio nie ogarniają tego sportu... Przyszły bo albo ktoś je zaprosił, albo chcą być trendi a przecież zaczyna się moda "na Pogoń" i warto było się pokazać
Taaa trendi, jazzy, foxy, cool i nie wiadomo co jeszcze... Może poszły z tymi gościami, bo szukają "większych" wrażeń
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/08/2009 16:36
Ale macie temat tabu, chcecie to dyskutujcie, ale że tak spytam - co was to obchodzi? a niech se będą, tak jak ktoś wyżej napisał, pewnie od Kazadiego i po co ciągnąć
Ale macie temat tabu, chcecie to dyskutujcie, ale że tak spytam - co was to obchodzi? a niech se będą, tak jak ktoś wyżej napisał, pewnie od Kazadiego i po co ciągnąć
Ooo.. może własnie o to ciągniecie sie wszystko rozbija chyba żal niektórym,że takie laseczki przy Murzynkach. Kompleksik jakiś?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.