Fantastyka to bardziej do działu Hydepark pasuje... Górnik i Sandecja mogą nawet przegrać wszystko do końca sezonu. Zrozumcie że to my gonimy i to my musimy wygrywać, a nie oni.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/05/2010 22:34
niektórzy tu marudzą jak te dzieci z onetu z komentarzy, jeżeli następny mecz wygramy to będziecie pierwsi pisać jaka to nasza drużyna jest zajebista, Mandrysz to już z 10 razy powinien być zwolniony idąc waszym tropem
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/05/2010 22:36
Można się wkurzyć ale bez przesady kurwa... żeby odrazu takie teksty na piłkarzy jak widzę po niektórych, a ci co chcą zmiany trenera to naprawdę mocno jebnięci są. Kilka dni temu jak dzieci skaczą po kratach a teraz... ze skrajności w skrajność
Jutro (Sandencja) i pojutrze (Górnik) i będzie wszystko jasne
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/05/2010 22:42
Petasz najgorszy na boisku... o awansie można zapomnieć, jeżeli się nie umie wykorzystywać albo nie chce się? 100% sytuacji. Można się skupić już na finale PP.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/05/2010 22:47
Zremisowalismy wygrany mecz. Pierwsza polowa powinna rozstrzygnac losy meczu. W drugiej walka na calego, ŁKS wcisnal 2 bramki. Nie wykorzystane sytuacje sie mszcza, zabraklo wykonczenia, czyli nic nowego.
Wcale nie jest powiedziane, ze Gornik wygra w Lecznej, a Sandecja w Zabkach. Jak straca punkty, to znow sie zacznie podjarka, ze wracamy do gry. Poczekajcie do konca kolejki z ocenami, bo juz nie raz musieliscie odszczekiwac rozne glupoty pisane zaraz po meczach.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/05/2010 23:10
Żal 3 pkt. mieli ŁKS w pierwszej połwie na tacy.
Zremisowali,wygrany mecz!Wkurw na maksa!
Nie mogę odżałować tych 3 tak istotnych pkt !
Czy wygrywasz czy nie my i tak kochamy Cię bo najlepza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS!
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 01:21
Jedyne co boli, to że byliśmy w pierwszej połowie znacznie lepsi i powinniśmy strzelić ze 3 bramki, a strzeliliśmy jedną i to fartem. Grą z pierwszej części meczu można i trzeba było się jarać, ale druga połowa... Szkoda, bo ten awans przepierdalamy na własne życzenie.
Rywali napier... az milo, nie rozumiem takiej poblazliwosci sedziego, zupelnie sobie nie radzil, pilkarze robili co chcieli
przy bramce dla lksu na 1-1 dla mnie 100% faul na naszym obroncy, odepchniecie ktore pomoglo przyjac pilke
co fakt to fakt, mielismy klarownych sytuacji ok 5-8 ?
jestesmy sami sobie winni, losy tego spotkania powinnismy rozstrzygnac do 35 minuty, gdzie powinno byc juz 3-0 dla nas...
a tak... wydawalo sie ze psim swedem uda sie wywiezc 3 pkt z lodzi,
lks bardzo bardzo slaby, zero srodka pola, nasi robili co chcieli, kontrowali caly czas, kontrolowalismy mecz... i niestety do od ok 75 min oddalismy inicjatywe, lks walil glowa w mur, walil, walil - az wywalil,
szkoda, bardzo kurr.. cholernie szkoda, bo 3 pkt bylyby zasluzone, i CHOLERNIE POTRZEBNE/WAZNE
na pocieszenie warto dodac ze pokazalismy kawal dobrej pilki, przypomniaja się POGOŃ z pierwszej rundy, polot, fantazja, mnostwo akcji, kombinacyjne, wrzutki, podania prostopadle, itp. fajnie fajnie do pelni szczescia zabraklo kilkunastu minut
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 02:10
szkoda strat, ale np. nie dziwię się jak Petasz nie miał sił dobiec w końcówce jak wcześniej 2 kosy. Sędziowanie - tragedia mam nadzieję, że ostatni mecz tego pana...
p.s i tak awansu nie odpuścimy do końca żabole po dupie w Łęcznej
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 10:42
Jeżeli chcemy mieć jeszcze jakieś realne szanse na awans to dziś Sandecja i Górnik MUSZĄ stracić punkty i bezwarunkowo trzeba pokonać w środe Zabrze. Najtrudniejszym rywalem wydaje się być mimo wszystko Sandecja ze wzgledu na teoretycznie najlepszy układ gier. Co by nie pisać tak naprawdę i tak sami będziemy sobie winni jak nie awansujemy. Szkoda, że piłkarzyki "złapali" formę tak późno.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 10:46
A pomyślał któryś z Was, że we wtorek graliśmy zajebiście trudny mecz z Ruchem i mogło nam po prostu sił nie starczyć? W pierwszej połowie zrobilismy wiele by rozstrzygnąć ten mecz, tylko brak skuteczności zaważyło że jest taki wynik a nie inny. Później to było logiczne że bedziemy musieli oddać inicjatywę. Paru z Was oberwało sie po głowach z tego szydzenia z ŁKS-u-troche pokory panowie. Ale jednak dziw że taki słaby ŁKS jest przed nami...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 10:48
Mysle ze Sandecji nie ma co brac na powaznie w walce o awans(sprawy organizacyjne stadion idt),zaraz zaczna rozdawac punkty moze juz od dzis tak naprawde liczymy sie my i Gornik,nawet LKS chyba nie zabardzo chce co bylo wczoraj widac.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 10:54
Nie chcę ich tłumaczyć ale sporo zdrowia zostawili w meczu z Ruchem i być może dlatego nie mieli od 60 minuty sił.
Najważniejszy mecz w środę, trzeba z Górnikiem wygrać , mam nadzieję, że zniwelujemy stratę do zera lub punktu (jeśli dziś przegrają/zremisują).
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 11:13
Tak jak ktoś tutaj już pisał. Łęczna ma mecz o życie, z nowym trenerem i z nowym prezesem. Czysta kartka... Sandecja też nie będzie miała łatwo. Dolcan nie ma pewnego utrzymania. Ta liga już nie jednokrotnie pokazała, że każdy może wygrać z każdym. Wszystko jest możliwe. Czekajmy na wyniki i potem piszmy o naszych szansach, które moim zdaniem po korzystnych dzisiejszych wynikach będą wciąż duże na awans. Nie uda się? Trudno, zostaję Puchar Polski.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 11:17
Ehh ten sezon to jest pasmo oglądanie się na rywali...
W kolejnym to nie może sie powtórzyć, za wiele głupich punktów w tym sezonie straciliśmy. Dość powiedzieć o nędznym Kluczborku...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 12:02
Szkoda nie wykorzystanej okazjii do zgarnięcia trzech punktów bo w pierwszej połowie powinniśmy dobić przeciwnika i spokojnie ten mecz wygrać z mega słabym łksem. Widać było po chłopakach że rozegrali ciężki mecz we wtorek i od 65 minuty po prostu zaczynało brakować sił. Po raz kolejny moim zdaniem Mandrysz nie trafił ze zmianami szczególnie trzecia zmiana zdecydowanie za późno Mysiak powinien wejść za Pietruszkę, a Zawadzki za Bojarskiego około tej 65 minuty, dzięki czemu mogli byśmy przejąć inicjatywę w środku pola a Moskalewicz czy też Wólkiewicz dostawali by jakieś sensowne podania. A tak łks zepchnął nas we własne pole karne a efekt widzieliśmy jaki był.
A tak poaz tym może z ławki wszystkiego nie widać, warto by było zastanowić się nad tym aby ktoś ze sztabu szkoleniowego siedział na trybunach i podpowiadał Mandryszowi mając większy/lepszy przegląd tego co się dzieje na boisku.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/05/2010 12:05
Po pierwszej polowie powinno byc 0:2 albo i 0:3 i wtedy nie trzeba byloby myslec o zmeczeniu. Trudno. Tydzien temu wzialbym ten remis w ciemno. Ogladalem mecz i na plus na pewno gra. Widac wyrazny progres. To juz nie jest chaotyczne wybijanie do przodu i klepanie z bramkarzem. Widac pomysl na gre i konstruowanie akcji. Tych bramek z pewnoscia szkoda. Przy pierwszej bramce faul na Hrymowiczu dosc wyrazny, przy drugiej spalonego nie bylo dzieki Jarunowi, ktory zamiast zrobic krok w tyl poszedl w przod i patrzyl sie na sedziego. Szkoda, stracilismy punkty na wlasne zyczenie, bo mimo ze ŁKS zagral pod koniec bardzo ambitnie to nic z tego nie wynikalo. Dwie bramki i dwa prezenty od nas. Z taka gra Gornika u siebie powiaza, tylko skutecznosc poprawic i bedzie git. Jestem optymista.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.