Przeciez klub zrobil z Petaszem to czego chcieli kibice. Kibice domagali sie zeby zostal , trener go chcial to go zatrzymali. A nie zostal chyba dla tych kibicow? Cos trzeba bylo zaproponowac .
Zarobki Klatt tak jak i innych pilkarzy przesadzone. Jak w calej Polsce. Pilkarzom placi sie o wiele za duzo i nie jest to problem tylko Pogoni.
Zdolna mlodziez gra np w Blekitnych , Redze czy Kotwicy , bo sa tak zdolni , ze nikt wyzej ich nie chce(ewentualnie maja kiepskich menadzerow) . Niektorzy trenuja badz trenowali w ME czego My im zagwarantowac nie mozemy. A jak wyjezdzali w Polske wiemy jakie szanse mieli w Pogoni.
mandrysz dla dobra druzyny złozył by dymisje-awansu i tak już nie ma wiec cel nie spełniony, a PP, wy serio w to wierzycie? no przeciez niedzieja umiera ostatnia.. o awans juz umarła.
Brzydko to wszystko pachnie,dobrze aby Olo lub ktos z jajami powiedział co tak po prawdzie sie porobiło. Mamy ligowych wyjadaczy jak Bojarskich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 15:51
Gadacie o Pucharze Polski, ja jestem optymista zawsze. Szczegolnie jesli chodzi o Pogoń, ale trzeba przejrzec na oczy, w ciagu 3 dni nie zdarzy sie cud.
Do wyp........olenia to są Smolny i Kałużny. Oni nie potrafia ogarnąć organizacji spotkania w I lidze, nie mówiąc o zarządzaniu drużyną
Co Ty pieprzysz? ;|
A jaki oni mają wpływ na to jak grają piłkarze?
transfery, trenerzy, USA, płoty w poprzek stadionu
Transfery akurat przez ostatnie lata zdecydowani na plus. Nie wypalily jedynie przed ta runda ( do tej pory przynajmniej)
USA ? A kiedy Oni tam byli , w trakcie sezonu? Byli po sezonie , przeszli roztrenowanie i tyle.
Ploty na stadionie montowal Smolny z Kaluznym czy byl to obowiazek MoSiR-u ?
Góral, czy Ty nie widzisz że oni nie ogarniają
Jaki jest system premiowania, ile zarabia Klatt, jaki kontrakt dostał Petasz Gdzie gra zdolna młodziez z zachodnipomorskiego
Jedyna nadzieja jest taka, że EPA zacznie zarządzać i zrobi to skutecznie
Przeciez klub zrobil z Petaszem to czego chcieli kibice. Kibice domagali sie zeby zostal , trener go chcial to go zatrzymali. A nie zostal chyba dla tych kibicow? Cos trzeba bylo zaproponowac .
Zarobki Klatt tak jak i innych pilkarzy przesadzone. Jak w calej Polsce. Pilkarzo placi sie o wiele za duzo i nie jest to problem tylko Pogoni.
Zdolna mlodziez gra np w Blekitnych , Redze czy Kotwicy , bo sa tak zdolni , ze nikt wyzej ich nie chce(ewentualnie maja kiepskich menadzerow) . Niektorzy trenuja badz trenowali w ME czego My im zagwarantowac nie mozemy. A jak wyjezdzali w Polske wiemy jakie szanse mieli w Pogoni.
Otóż Góral zdolna młodzież z zachodniopomorskiego zagra w śrdodę w PP i upokorzy Pogoń.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 15:52
Ja nie wiem co Wy gadacie..Mandrysz przez niektórych jest jakiś w huj chroniony..Jeszcze nie słyszałem numeru żeby bo słabych wynikach zwalniali prezesów a nie trenera...śmiech jak huj..Jest padlina i trzeba zmienić trenera bo w tej chwili tylko jest taka opcja i nie ma co sie nawet zastanawiać..Ogólnie to pan Piotrek powinien sam oddać się do dyspozycji zarządu..Huj jajka strzelił zająca nie będzie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 15:52
Żal.....czas zegnac sie z ekstraklasa....no bo inaczej nie umiem mowic skoro przegrywamy 3 mecz z rzedu z takimi slabeuszami jak Motor 5 mecz na wiosne bez zwyciestwa w lidze...a idzcie w pi...u z taką gra...znowu beda gadac ze sobie z presja nie radza ze kibice ich nie wspieraja itp... NIE BEDZIEMY po WASZEJ STRONIE JESLI BEDZIECIE OSMIESZAC NASZE MIASTO I NASZ KLUB CO OSTATNIO NOTORYCZNIE ROBICIE!!!!!!!! WY NASZĄ POGOŃ CHAŃBICIE....!!! na mecz z Ruchem nie wychodzcie wogle na boisko lepiej oddajcie to walkowerem bedzie mniejszy wymiar kary.... Dośc juz tego WSTYDU!!!!!!
Odnosnie meczu znowu eksperymenty, tym razem w obronie i znowu kibel.... Wiem ze Motor walczy, Motor gra lepiej na wiosne za Baniaka ale to nie jest zespol z ktorym nie da sie wygrac, a skoro nie potrafimy to trzeba cos zmienic a w Polsce wiadomo kogo zmieniaja jak potrzeba zmian...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 15:55
I co kurwa?Pewnie nic się nie stało?Co? Karmcie ich dalej tymi frazesami.Już nie potrafią nawet zremisowac meczu z przedostatnią drużyną.O wygranej już mie wspominam.Nie oczekiwałem samych zwycięstw ale bilans mamy 5 meczy- 3 porażki-2 remisyi zero gry,stylu,ambicji walki.Ale jak wielu tu napisze że wszystko jest ok.Dalej róbcie im pały na stojąco.Serce mi się kraja że taka banda nieudaczników z Polski wystawia na pośmiewisko naszą POGOŃ!!!!!
I co kurwa?Pewnie nic się nie stało?Co? Karmcie ich dalej tymi frazesami.Już nie potrafią nawet zremisowac meczu z przedostatnią drużyną.O wygranej już mie wspominam.Nie oczekiwałem samych zwycięstw ale bilans mamy 5 meczy- 3 porażki-2 remisyi zero gry,stylu,ambicji walki.Ale jak wielu tu napisze że wszystko jest ok.Dalej róbcie im pały na stojąco.Serce mi się kraja że taka banda nieudaczników z Polski wystawia na pośmiewisko naszą POGOŃ!!!!!
ale o czym mowisz dokladnie ?
nie przypominam sobie aby od 3-4 spotkan ktos dobrze pisal o pilkarzach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.