zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:38
Najwazniejsze ze tworzymy sytuacje, zawodnicy sie staraja zobaczycie w końcu coś ustrzelimy... ;] To dopiero pierwsza połowa jeszcze drugie tyle przed nami wszystko się może zdarzyć ;]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:39
Żałosne te nie które komentarze.. Do połowy ludzi komentujących ten temat powiem tak : idzcie zróbcie sobie kursy na trenerów i wystawiajcie składy zobaczymy jak Wam pójdzie. To jest jego praca , rozliczycie Mandrysza na koniec sezonu. Bo znając życie będzie awans będzie noszony na rękach i nikt się nie przyzna że tak mądrkował tutaj na forum. A do drugiej polowy, było jechac na mecz a nie siać tutaj ferment. Pozdro
Żałosne te nie które komentarze.. Do połowy ludzi komentujących ten temat powiem tak : idzcie zróbcie sobie kursy na trenerów i wystawiajcie składy zobaczymy jak Wam pójdzie. To jest jego praca , rozliczycie Mandrysza na koniec sezonu. Bo znając życie będzie awans będzie noszony na rękach i nikt się nie przyzna że tak mądrkował tutaj na forum. A do drugiej polowy, było jechac na mecz a nie siać tutaj ferment. Pozdro
to ja sobie odpisze....
to jest moje zdanie, ze w ataku powinien zagrac Klatt i Miki, Olo jako ofensywny pomocnik, miedzy atakiem a pomoca
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:40
W przerwie Mysiak do obrony za ktoregos z obroncow Lebedynski. Z przodu Klatt-Miki za nimi Olo, i atakowac!! bo czy przejebiemy 0-1 czy 0-3 niema znaczenia...
Racja połowa ludzi po przegranej juz od razu by zmieniali trenera i najlepiej caly sklad zmienic ..
to ja sobie odpisze....
to jest moje zdanie, ze w ataku powinien zagrac Klatt i Miki, Olo jako ofensywny pomocnik, miedzy atakiem a pomoca
Zgadzam sie, Olo zawsze wolal grac za linia ataku...mysle ze w drugiej polowie mozna wypuscic Mikiego i zagrac taki wariant.
to ja sobie odpisze....
Co Ci to daje takie narzekanie?
a moim zdaniem Kałużny powinien sprowadzić C.Ronaldo bo lewa mańka źle chodzi.. Ludzie co się z Wami dzieje:O
to ja sobie odpisze....
Co Ci to daje takie narzekanie?
a moim zdaniem Kałużny powinien sprowadzić C.Ronaldo bo lewa mańka źle chodzi.. Ludzie co się z Wami dzieje:O
a czy to kurwa narzekanie jest ? to jest subiektywne zdanie, oparte o konkretne argumenty,
Miki wchodzi napierdala dwa gole, a teraz siedzi na lawce, bez sensu...
Olo potrzebny, ale zawsze lepiej czul sie rozgrywajac pilke, juz nie te lata aby zapierniczac caly mecz, i urywac sie obronca,
takie rozwiazanie co podalem jest moim zdaniem chyba najlepsze w obecnej sytuacji
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:45
Jak dla mnie to Bojarski jest calym zlem tego zespolu. Klatt jak na razie 2 setki zmarnowal, ale w jego przypadku mozna miec nadzieje, chociazby ze wzgledu na bramki z rundy jesiennej dla Warty.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:46
KURWA! jesli mandrysz nie zjebie ich-to chyba zarz ąd cos radykalnego bedzie musiał zrobic. kurwa czy oni nie potrafia strzelac goli? Podjarali sie zagłębiem?
tak ? a znasz wydolność Mikiego ? czy go nic nie boli? rozumiem że gadałeś z rana z nim o tym i Ci się żalił że nie gra? Załóż sobie temat co mi w zyciu nie wyszlo co bym pozamieniał itd. Oglądałem ostatnio wywiad z Majewskim z Notthingam i on powiedział : u Nas możeesz zagrać 3 najlepsze mecze w życiu a w czwartym będziesz siedział bo.. sam się domyśl.
Ja wiem, że Nowak jaki jest to jest (zawsze łatwo narzekać) ale poza nim nie mamy prawego obrońcy i z tego co słyszę ciągle akcje idą po stronie Rydzaka. Najlepiej by było jakby zszedł Rydzak i wszedł Miki. Na prawą obronę Mysiak, Olo do pomocy a Miki do ataku i jest git. Cisną nasi ciągle więc nie jest źle- mam nadzieję, że ta 1 akcja Sandecji nie przesądzi o całym meczu.
Jak dla mnie to Bojarski jest calym zlem tego zespolu. Klatt jak na razie 2 setki zmarnowal, ale w jego przypadku mozna miec nadzieje, chociazby ze wzgledu na bramki z rundy jesiennej dla Warty.
dokładnie...wole zdecydowanie Rogalskiego ogladąc na boisku chłopak w tamtej rundzie dawał rade.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.