Do tej pory tak odważnej wypowiedzi ze strony żadnego z piłkarzy, sztabu szkoleniowego, czy też zarządu nie słyszałem (poprawcie mnie jeśli coś przeoczyłem) raczej wszelkie pytania ocierające się o kwestie awansu kończyły się tonującą i ostrożną odpowiedzią pytanego. Mam nadzieję, że nie zagrzała mu się głowa a powyższych słów zespół nie potrakuje jako wyjście przed szereg.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Ja bym tego tak nie odbierał. Nie powiedział nic o czym byśmy nie wiedzieli. Celem gry Pogoni w I lidze jest możliwe awans do Ekstraklasy - to fakt. Każdy chciałby, żeby stało się to jak najszybciej - też prawda. Inna kwestia czy jest to możliwe - tu już można dyskutować, ale moim zdaniem jest i trzeba w to wierzyć.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 1 listopada 2009, 23:23 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ja bym tego tak nie odbierał. Nie powiedział nic o czym byśmy nie wiedzieli. Celem gry Pogoni w I lidze jest możliwe awans do Ekstraklasy - to fakt. Każdy chciałby, żeby stało się to jak najszybciej - też prawda. Inna kwestia czy jest to możliwe - tu już można dyskutować, ale moim zdaniem jest i trzeba w to wierzyć.
Zgadza się, iż nie jest to żadne novum ale po raz pierwszy wypowiedziane głośno a to może oznaczać pewne ruchy w klubie o których nie mówi się głośno a już zostały poczynione pewne kroki np. w sferze wzmocnień (być może wysuwam zbyt daleko idące wnioski jednakże to ciekawa informacja dlaczego wyjaśniłem w poprzednim poście zatem nie ma sensu się powtarzać).
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/11/2009 22:23
Fakty są takie, że Pogoń na półmetku rozgrywek znajduje się na drugim miejscu dającym awans. Trudno więc nie zaliczyć jej do grona faworytów do awansu, chociaż lekko może nie być. Szczególnie Górnik Zabrze pewnie łatwo nie zrezygnuje z awansu, a Pogoń ma dużo meczy wyjazdowych w rundzie rewanżowej, ale na pewno awans Pogoni jest możliwy już w tym sezonie.
Zgadza się, iż nie jest to żadne novum ale po raz pierwszy wypowiedziane głośno a to może oznaczać pewne ruchy w klubie o których nie mówi się głośno a już zostały poczynione pewne kroki np. w sferze wzmocnień (być może wysuwam zbyt daleko idące wnioski jednakże to ciekawa informacja dlaczego wyjaśniłem w poprzednim poście zatem nie ma sensu się powtarzać).
Owszem wywiad ten był robiony kilka minut po zakończeniu spotkania z Wisłą, ale nie wydaje mi się, żeby Radkowi "zagrzała" się głowa. Powiedział szczerze co myśli - chwała mu za to, że ma ambicje i nie owija w bawełnę. Nie ma co się doszukiwać siódmego dna w tej wypowiedzi [:
Ostatnio edytowany przez: Plum, 2 listopada 2009, 22:32 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
z tego co pamiętam to pierwsza publiczna telewizyjna wypowiedź co do walki o awans padła po meczu z Widzewem, teraz nie pamiętam który z piłkarzy to mówił ale padło cos takiego ''prezesi jasno postawili sprawę, że mamy walczyć o awans''
Zarząd Pogoni Szczecin SA zadecydował, że osoby które posiadają karnet na mecze rundy jesiennej będą mogły za okazaniem tego karnetu obejrzeć mecz rundy wiosennej rozgrywany awansem z drużyną GKP Gorzów.
W ten sposób zarząd Pogoni Szczecin pragnie podziękować wszystkim kibicom za doping w i wsparcie. Mamy nadzieję, że postawa piłkarzy zachęci fanów Dumy Pomorza do poprawy frekwencji na stadionie im. Floriana Krygiera podczas spotkań ligowych i jakże ważnych pojedynków Remes Pucharu Polski, które piłkarze Dumy Pomorza rozegrają już wiosną.
źródło : http://pogonszczecin.info/Nagroda_dla_najwierniejszych_-ab722-722-2892.html
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/11/2009 21:36
Widac ze zadko zakupujecie karnety Arturo to ze bylo 14 nie oznacza wcale ze tyle musialo byc meczow poprostu nikt sie nie spodzewal ze Pogon tak daleko zajdzie w pucharze Polski pamietam nie raz ze mialem karnet bylo koniec rozgrywek ja bylem na wszystkich meczach a zostawalo mi jeszcze po 6 oczek
Widac ze zadko zakupujecie karnety Arturo to ze bylo 14 nie oznacza wcale ze tyle musialo byc meczow poprostu nikt sie nie spodzewal ze Pogon tak daleko zajdzie w pucharze Polski pamietam nie raz ze mialem karnet bylo koniec rozgrywek ja bylem na wszystkich meczach a zostawalo mi jeszcze po 6 oczek
tylko że teraz ze wszystkimi meczami i pucharami wszystkim możliwym wychodziło 13 meczy a ten 14 to był celowy chwyt że niby jaki to hojny nasz klub pewnie marta na ten pomysł wpadła
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Widac ze zadko zakupujecie karnety Arturo to ze bylo 14 nie oznacza wcale ze tyle musialo byc meczow poprostu nikt sie nie spodzewal ze Pogon tak daleko zajdzie w pucharze Polski
no do dobra ale co z tego? Jak robili te karnety to wyliczyli ile max bedzie spotkań w tym roku w pucharze przy dobrych wiatrach + meczy w rundzie jesiennej i wyszlo 13. Gdyby nie ta 14 na nim i info ze wchodzimy na karnet to faktycznie byloby sie czym jarac a tak wejscie sie należy i tyle.
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 3 listopada 2009, 22:37 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Widac ze zadko zakupujecie karnety Arturo to ze bylo 14 nie oznacza wcale ze tyle musialo byc meczow poprostu nikt sie nie spodzewal ze Pogon tak daleko zajdzie w pucharze Polski
no do dobra ale co z tego? Jak robili te karnety to wyliczyli ile max bedzie spotkań w tym roku w pucharze przy dobrych wiatrach + meczy w rundzie jesiennej i wyszlo 13 a ten 14 sie po prostu i tak należy skoro jest na karnecie i tyle.
w tamtym sezonie było 20 oczek a wykorzystane było tylko 17, chociaż w tym roku to wygląda na ten chłyt markietingowy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.