Niestety to nie "zaleta" tylko tej Pizzeri. Często zamawiając jakąs promocyjną pizze z szynką dostaje sie właśnie mielonke. Jedynie w Telepizzy trzymają fason....
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
szynka aby byc szynka nie musi byc w plastrach...jak kupuja cos o nazwie szynka (jest pod taka dopuszczone do sprzedazy) to i pod taka sama moga sprzedawac. Nie przesadzaj, ze tylko telepizza trzyma poziom, w wiekszosci pizzeri jest szynka w plastrach (nie licze marcopolo i palermo)
.Pozatym zdaje sobie sprawe ze wiekszosc wlascicieli pizzeri chcac zaoszczedzic na produkcji czesto kupuje najtansze produkty i nie mam pretensji o to ale jesli pisza na stronie internetowej ze ich pizza zawiera szynke to niech dadza nawet najtansza szynke na pizze ale w plastrach . A jak juz daja mielonke to niech zmienia tresc menu na stronie internetowej i na ulotce .
Pozatym ta sytuacja nauczyla mnie tego zeby od nastepnego razu sprawdzac pizze przy dostawcy zanim da sie pieniadze....
Odp: Jedzenie:D - 28/07/2011 11:01
Ogólnie pepperoni się ostatnio popsuła , na Poniatowskiego tak samo mielonka , do tego pizza mokra , że aż z niej cieknie. Ja polecam pizzerie Perugia
Problem w tym ze ja wcale nie zamawialem zadnej promocyjnej pizzy ...
.Pozatym zdaje sobie sprawe ze wiekszosc wlascicieli pizzeri chcac zaoszczedzic na produkcji czesto kupuje najtansze produkty i nie mam pretensji o to ale jesli pisza na stronie internetowej ze ich pizza zawiera szynke to niech dadza nawet najtansza szynke na pizze ale w plastrach . A jak juz daja mielonke to niech zmienia tresc menu na stronie internetowej i na ulotce .
Pozatym ta sytuacja nauczyla mnie tego zeby od nastepnego razu sprawdzac pizze przy dostawcy zanim da sie pieniadze....
Stary "chłyt materkindody" przecież każda pizzeria ma w menu podaną szynkę ale w niewielu już ta prawdziwa szynka na plackach jest.
Poza tym bez przesadyzmu nikt nie napisze ci w menu że do wyboru szynka lub baton szynkowy..
W których jadłem bądź jadam to mogę polecić lub odradzić; jeśli Marcopolo to tylko na "gumiakach" czyli Ostrobramska (niestety ale jako szynka również tylko baton szynkowy..).
Pepe jak najbardziej bardzo dobre placuszki robią aczkolwiek ostatnio zamówiłem wiejską i w składnikach miał być rzekomo kabanos..tymczasem na placku było coś parówko podobnego! Szynkę na pewno też dają w Ok także również mogę polecić
Ktoś testował może "Prime" na Brązowej bo widzę że promocje mają kuszące.
Odp: Jedzenie:D - 04/08/2011 15:08
Prima nic specjalnego, odkąd zmienił się właściciel i pizzeria stała się restauracją nie jadłem ale słyszałem, że inne dania są "spoko".
W których jadłem bądź jadam to mogę polecić lub odradzić; jeśli Marcopolo to tylko na "gumiakach" czyli Ostrobramska (niestety ale jako szynka również tylko baton szynkowy..).
Pepe jak najbardziej bardzo dobre placuszki robią aczkolwiek ostatnio zamówiłem wiejską i w składnikach miał być rzekomo kabanos..tymczasem na placku było coś parówko podobnego!
Na Marcopolo (Kościuszki) się zawiodłem, bo ostatnio niby przyjechali w ciągu 30 minut ale pizza zimna.
Co do Pepe to jak na mój gust troche za drogo w porównaniu do jakości.
Największym odkryciem ostatnio przynajmniej dla mnie jest pizzeria Gruby Benek i pizza Benek Mięsny "na wypasie" (podwójne składniki). Grube ciasto i najebane składników, że ciężko wjebać we 2 osoby 40cm. Pizza przyjechała tak gorąca się ciężko było karton utrzymać No i 2 sosy gratis. Minus, że mają małą strefe bezpłatnej dostawy (z Bohaterów Warszawy na Milczańską 4 zł).
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Ogólnie pepperoni się ostatnio popsuła , na Poniatowskiego tak samo mielonka , do tego pizza mokra , że aż z niej cieknie. Ja polecam pizzerie Perugia
Jak Pepperoni to tylko na Łuczniczej!
Ja bym jednak twierdził że Poniatowskiego gdyż znam ten lokal bardzo dobrze
Ja również znam ten lokal doskonale, ale w porównaniu do tego co było pare lat temu to pizza mocno się popsuła.
To Fakt to co było kiedyś a jest teraz to mocny spadek w dół chodź dalej nie uważam ją za bardzo złą
To ja też dorzucę coś od siebie, gdyż pracowałem na kr. Jadzi i na Łuczniczej jakiś czas temu. Co do szynki to nie jest to szynka tylko "blok szynkowy tarczyński" hehe, mielony na grubych oczkach. Leje się z pizzy bo ta "szynka" jest często krojona zamrożona..Ogólnie w każdej knajpie jadą na tym samym. Ja pracując tam nigdy nie jadłem pizzy z szynką bo to jest jakaś profanacja..Jesli o mnie chodzi to z racji iż chyba jestem przeżarty pizzą na cienkim cieście to lubię czasem wciągnąć telepizze ale tylko Barbecue jak dla mnie kozak. Co do pizzy typowo włoskiej to jak mieszkałem na warszewie to lubiłem pizzerie "Miste" na ul. Bocianiej z pieca opalanego drewnem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.