Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 12:18
No raczej Herb musi być na sercu więc po co piszesz o jakiś schematach. I moim zdaniem te koszulki słabe najlepsza opcja to te z pionowym granatowo-bordowym pasem
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 12:56
Graficy a moglibyście zrobić symulację jak by wyglądała wyjazdowa koszulka zamiast białej spróbować koloru w jakim jest herb Pogoni bo w herbie Pogoni nic białego nie ma nie wiem skąd pomysł , żeby to były koszulki wyjazdowe w tym sezonie.
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 12:59
A jakby wyjazdową koszulke zrobić jako żółtą z tymi paskami granatowo-bordowymi ? Zamiast białej żółta bo takie barwy są w herbie. A biała to jak promocja tego badziewia Szczecin 2050...
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 15:52
Może coś w tym guście, jako alternatywne? Na szybko, więc trochę nie wyszło. Nie zwracajcie uwagi na te białe części, źle nałożyłem warstwę.
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 16:34
mjnz48 Francja elegancja a możesz zrobić jeszcze wizualizacje stroju Pogoni w kolorze tego znaczka Nike jestem bardzo ciekawy jak by to wyglądało albo w kolorze tego paska złotawego obramującego napis Bosman
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 18:05
mjnz48 ja mam tylko taką uwagę, że powierzchnia na koszulkach i określone miejsca na nich mają swoją wagę, zatem "herb" miasta napewno nie bedzie mógł być na ramieniu
edyta: a jakby zrobić jakiegoś pasiaka (albo chociaż połówkę) właśnie z tym gryfem złotym w tle? Jakby to wyszło?
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 6 czerwca 2010, 18:13 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 18:11
Te projekty z gryfem na szachownicy są genialne mi szczególnie przypadła do gustu ta żółta, chociaz może jakiś granatowo bordowy akcent by sie przydał, jakieś paski, rękawy ?
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 20:14
fajnie, fajnie ale Nike nie jest naszym sponsorem technicznym i nasz sponsor może co najwyżej kupić jakiś już gotowy standardowy zestaw strojów dla nas.
Mimo to projekty bardzo fajne, aż szkoda, że nierealne.
Odp: Nowe Stroje - 06/06/2010 20:17
Te żółte nie za bardzo bo zbyt kojarzą się ze strojem bramkarza, ale złote (szczególnie ten z cieniem gryfa) są genialne. Brawo za te projekty arik.
fajnie, fajnie ale Nike nie jest naszym sponsorem technicznym i nasz sponsor może co najwyżej kupić jakiś już gotowy standardowy zestaw strojów dla nas.
Mimo to projekty bardzo fajne, aż szkoda, że nierealne.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756909454 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.