A ja Wam powiem, ze mi bardzo mocno smakował, ba wraz z kolegą stwierdziliśmy nawet, że jest to jeden z najsmaczniejszych kebabów jakie jedliśmy w ostatnich czasach (a trochę tego było).
Zastanawia a zarazem niepokoi fakt, że otwierany jest wyłącznie podczas meczy (nawet raz na 2 tygodnie). Kolejek nie było a mięsa na ruszcie była już resztka. Stąd trochę obawa o jego świeżość. Może chłopaki mają jeszcze jakiś inny punkt, mrozić niby nie mrożą. Tym nie mniej fakt jest taki, że ani ja ani kolega nie struliśmy się tym mięsem i smakowało naprawdę dobrze.
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 01/12/2013 21:24
Jeśli są tu jacyś amatorzy ostrego jedzenia to polecam pizzerie Roma (prawobrzeże, os majowe). W życiu nie jadłem niczego bardziej ostrego. Podobno przyjmują zakłady o zjedzenie całej . Poza tym "normalna" pizza bardzo dobra, ceny przystępne.
Jeśli są tu jacyś amatorzy ostrego jedzenia to polecam pizzerie Roma (prawobrzeże, os majowe). W życiu nie jadłem niczego bardziej ostrego. Podobno przyjmują zakłady o zjedzenie całej . Poza tym "normalna" pizza bardzo dobra, ceny przystępne.
Pizzeria Paloma na woj. polskiego rowniez oferuje cos takiego z tym, ze zamiawiasz pizze a jeden kawalek jest tak ostry ze podobno nie odpowiadaja za ewentualne szkody na zdrowiu, zreszta calkiem ciekawa ulotke zaprojektowali z tym zwiazana
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 09/12/2013 23:49
Z nowości:
-Pub Oaza na Podzamczu
-Planeta przenosi się w miejsce Green Cafe
-Pizza New York na pl. Zgody zamknięta, na Piastów bodajże też
-Cube Bar otwiera się w najbliższy weekend
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 17/01/2014 21:56
Kochani, chcieliśmy Was miło poinformować, iż lokal jest gotowy, niestety zawiodła firma zajmująca się reklamą i w tygodniu zawitają do nas szyldy, menu i ulotki, ale chcemy dotrzymać słowa i tak jak mówiliśmy od początku Planowane Otwarcie się nie zmienia czyli widzimy się w najbliższy poniedziałek od godziny 10:00. Rabaty: 2 osoby dorosłe + dzieci = 5% zniżki , Kibice posiadający KK Pogoni 5% zniżki oraz Studenci z aktualną legitymacją .. Zapraszamy Gool Kebab ul. Mickiewicza 68
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 25/01/2014 12:44
Jaki klub fitness polecacie w centrum, aby raz na jakiś czas wpaść z dziewczyną na godzinkę potrenować na siłowni? Cena musi być w miarę atrakcyjna, żadne super Premium VIP karty mnie nie interesują.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Jaki klub fitness polecacie w centrum, aby raz na jakiś czas wpaść z dziewczyną na godzinkę potrenować na siłowni? Cena musi być w miarę atrakcyjna, żadne super Premium VIP karty mnie nie interesują.
Rkf-ceny nie za niskie,lub colloseum
Colloseum/mcgym ma roczna umowe wiec wpadanie od 'czasu do czasu' odpada bo szkoda kasy. a rkf ma miesieczne karnety porownywalne cenowo z activ'em i fit townem. W Formie na Zawadzkiego taniej jest, ale tam tylko na fitnessie bylam wiec nie wiem jak sprzet na silowni wyglada. Moge polecic RKF
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.