Odp: Jedzenie, puby, kluby - 04/11/2012 18:28
Ma prawym brzegu jest jest jeszcze kilka kebabów, kolo kauflanda, w carefurze jest, w dabiu dwa naprzeciwko siebie Samir na dworcu i na przeciwko imbiss, jak się otworzy outlet to bedzie berlin kebab, także jest tam kilka kebabów
zygac się już chce tymi kebabami, zmieńce może nazwę tematu na: najlepsze budy z kebabem w mieście + gastronomia, bo kurna co się tu nie wejdzie to co chwila gdzie sie kebs spierdolil, a gdzie sa chrzastki, a gdzie sie mozna nawpieprzać jak dzika świnia.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Poleca ktoś dobrego i dużego kebaba na gastro ? ewentualnie rolo. Wernyhory się zjebało, okolice turzyna i pl.Kościuszki odpada - zbadałem. Słyszałem coś kiedyś, że na Śląskiej jest coś ciekawszego ?!
przejrzyj 57 stron tematu. na pewno znajdziesz cos dla siebie.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Poleca ktoś dobrego i dużego kebaba na gastro ? ewentualnie rolo. Wernyhory się zjebało, okolice turzyna i pl.Kościuszki odpada - zbadałem. Słyszałem coś kiedyś, że na Śląskiej jest coś ciekawszego ?!
Od Ciebie to wbijaj w 11,12 bądz 4 jak jeszcze jeździ i wysiądź na grunwaldzkim , potem kieruj się w strone pleciugi ( Śląską) i na rogu będziesz miał kebsa, raz tam jadłem dupy nie urywa.
Mowa o kebsie to w środę jak leciałem przez miasto zauwazyłem ze Mak Kwak reklamuje u siebie tureckiego kebsa. Próbował ktoś ?
Dla mnie poziom trzyma Zozan na Woj. Pol/Jagiellońska. Jeszcze lipy tam nie dostałem.
Dobre żarcia w Stargardzie, gdzie polecacie? Głównie kebab, ale może być też inny fast food, pizzeria.
Jeśli chodzi o kebab, to jak dla mnie bezapelacyjnie najlepsza Alanya na Czarnieckiego. Dużo i smacznie. Szczególnie warty polecenia dla amatorów pikantnych sosów
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 11/11/2012 10:39
to może zmienimy ten kebabowy temat... jakieś pizzerie godne polecenia? King się zjebał, benek przejedzony i sosy jakieś słodkie takie..;/ słyszałem że dobra pizza jest k. urzedu niepamietam nazwy tej stosunkowo nowej i ładnie zrobionej pizzeri.
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 11/11/2012 11:55
Ja polecam pizzerie Brooklyn na Witkiewicza, dobre promocje 3 smaki gigantów po 24 zł i to smaki ze sporą ilością dodatków, ciasto odpowiednio przypieczone, nie jest to rozwodniony kapeć, PŁATY SZYNKI a nie mielonka i dobre sosy
abstrahując od treście wpisu to rozwalił mnie ten demot:
... wlasnie tym się różni RESTAURACJA od jadłodajni czy też wpierdaralni fast foodowej...
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.