A wracając do tematu jedzenia:
Mezzoforte dalej zamknięte, czyżby kłopoty tego lokalu. Na przestrzeni lat Mezzo mocno podupadło, do wczoraj myślałem, że to jedyny lokal na deptaku, gdzie nie można płacić kartą. Okazało się, że też tak jest w American Club (sic!)
Odp: Jedzenie:D - 05/08/2012 19:02
w popularnym kebsie na wernyhory zmienione menu. Rollo które kosztowało 10 zł dalej kosztuje 10 zł i jest rozmiaru S. Wprowadzili jeszcze większe porcje M i L za 12 i 14 zł, można też kupić rollo z frytkami i mięsem w środku itp, dużo możliwości, kebaby w bułce też 3 rozmiary, kebab boxy itp
Odp: Jedzenie:D - 08/08/2012 06:47
Za gs24.pl: Nieoficjalnie wiadomo, że także konkurencyjna dla Mc Donald's marka KFC planuje otwarcie lokalu na ul. Przyjaciół Żołnierza. Restauracja miałaby powstać tuż za skrzyżowaniem ulic Komuny Paryskiej i Przyjaciół Żołnierza. Kierownictwo KFC oficjalnie nie potwierdza planów. - Dokładną datę otwarcia i lokalizacji restauracji w Szczecinie podamy kiedy będzie już potwierdzona - mówi Natalia Makowska ze spółki AmRest, będącej właścicielem restauracji KFC.
Za gs24.pl: Nieoficjalnie wiadomo, że także konkurencyjna dla Mc Donald's marka KFC planuje otwarcie lokalu na ul. Przyjaciół Żołnierza. Restauracja miałaby powstać tuż za skrzyżowaniem ulic Komuny Paryskiej i Przyjaciół Żołnierza. Kierownictwo KFC oficjalnie nie potwierdza planów. - Dokładną datę otwarcia i lokalizacji restauracji w Szczecinie podamy kiedy będzie już potwierdzona - mówi Natalia Makowska ze spółki AmRest, będącej właścicielem restauracji KFC.
Przecież tam już stoi prawie wykończony budynek tuż obok stacji CPN i na 95% będzie znajdowało się KFC. Słyszałem już o tym jeszcze przed tym jak zaczęli tam cokolwiek budować jakieś 4 miesiące temu
Przecież tam już stoi prawie wykończony budynek tuż obok stacji CPN i na 95% będzie znajdowało się KFC. Słyszałem już o tym jeszcze przed tym jak zaczęli tam cokolwiek budować jakieś 4 miesiące temu
a na moje 5% bedzie tam McDonald ....................... wygrałem
a na moje 5% bedzie tam McDonald ....................... wygrałem
no może i tak wiedziałem że bedzie tam jakieś gówno ale nie do końca byłem pewien które bo nie jadam w nich to ich nie rozróżniam. Gówno jest gówno
Mówisz o McDonald's, KFC+centrum handlowe jest budowane z drugiej strony CH Wilcza
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 12/08/2012 12:57Piwny Raj - jeden z lepszych pubików w Szczecinie, fajny klimat, ciekawy wystrój. Mimo że wszystkie drewniane, nadaje to charakteru pubowi (przypominają mi się czasy spędzone w UK). Duży wybór piwa, widać, że im to schodzi, późnym wieczorem potrafi zabraknąć poszczególnych browarów. Ludzi od groma, jest bardzo ok.
Piwny Raj - jeden z lepszych pubików w Szczecinie, fajny klimat, ciekawy wystrój. Mimo że wszystkie drewniane, nadaje to charakteru pubowi (przypominają mi się czasy spędzone w UK). Duży wybór piwa, widać, że im to schodzi, późnym wieczorem potrafi zabraknąć poszczególnych browarów. Ludzi od groma, jest bardzo ok.
Na zdjęciach na FB widoczne kilka tv. Puszczają jakieś mecze tam? mają C+?
Piwny Raj - jeden z lepszych pubików w Szczecinie, fajny klimat, ciekawy wystrój. Mimo że wszystkie drewniane, nadaje to charakteru pubowi (przypominają mi się czasy spędzone w UK). Duży wybór piwa, widać, że im to schodzi, późnym wieczorem potrafi zabraknąć poszczególnych browarów. Ludzi od groma, jest bardzo ok.
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 12/08/2012 13:41
Ogólnie to zmieniają smaki cały czas. Niedawno była Witnica, różne smaki, malinowy, cytrynowy itp. Ale wybór z butelek jest ogromny. Browary głównie z Polski, bez jakichś koncernówek, co się chwali.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.