z którego zamawiasz? z turzynu czy tego drugiego? i ile sobie liczą za dostawę na fiolet;]?
ponawiam zapytanie.
Zamawiam z turzynu, ale tylko do pracy (na Rodła), wtedy dowóz mam gratis. Na Fiolet jeszcze nie zamawiałem, ale podejrzewam, że może wziąć 10 zł extra.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Jedzenie:D - 17/06/2012 14:58
Night Pizza - najwieksze gowno jakie jadlem. Pizza mega slaba.
Procz tego, ze byla zupelnie zimna to jest na jakims mega cienkim ciescie, skladnikow jest bardzo malo, bardzo slaby jakosciowo ser.
Gigant 50cm to chyba jest na jedna osobe aby sie najadla do syta.
Zamowilismy ja ogolnie przez pomylke bo chcielismy "Pizze Nocna" a nie "night". Wiec tez uwazajcie aby po necie jak sie szuka numeru sie nie walnac bo roznica jest naprawde ogromna.
Nocna (z Reymonta) jak najbardziej polecam duzo sosu, duzo skladnikow i sera, ciasto pulchne i dosc grube. Naprawde smaczna.
To zapraszam do Kuchni Tureckiej Sulejmana w okolicy CH Wilcza, zobaczysz co to duże rollo
równiez polecam. kilka dni temu zamówiłęm tam sobie zwykłego kebaba - 8zł. Duże kawałki mięsa, świeże warzywa i normalna świeża buła. W koncu dobry turek na osiedlu
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Jedzenie:D - 19/06/2012 09:15
Wczoraj przetestowałem nowy chiński bar Huong Sen (ul. Rugiańska/ Komuny Paryskiej - obok Fresh Marketu i sklepu Pluto). Wieczorem napiszę coś więcej
To zapraszam do Kuchni Tureckiej Sulejmana w okolicy CH Wilcza, zobaczysz co to duże rollo
równiez polecam. kilka dni temu zamówiłęm tam sobie zwykłego kebaba - 8zł. Duże kawałki mięsa, świeże warzywa i normalna świeża buła. W koncu dobry turek na osiedlu
To chyba jakoś trefnie trafiłem, bo dostałem zwykłego kebaba jakich wiele-bez szału żadnego. Jeśli chodzi o wielkość testowanych kebabów to chyba największy i najwięcej mięsa daj ciapaty w Policach (koło kingi)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.