Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Jedzenie:D - 20/05/2012 13:52
Wiem, że koleś ma gdzieś jeszcze swojego kebaba ale nie wiem czy akurat tego o którym mówisz
A sprawdzić warto, na pewno nie będziesz żałował
Odp: Jedzenie:D - 21/05/2012 19:06
Odnośnie tego kebaba na śląskiej, to podobno pizza turecka większa niż na Wernyhory. Ogólnie dopóki nie zobaczę, nie uwierzę, że można zrobić większe "monstrum"
Odnośnie tego kebaba na śląskiej, to podobno pizza turecka większa niż na Wernyhory. Ogólnie dopóki nie zobaczę, nie uwierzę, że można zrobić większe "monstrum"
Też mi się wydaję ze jest większa...
Byłem , jadłem , polecam! Naprawdę dobry kebab , czysto , schludnie i kolejki mniejsze niż na Werny...
Też mi się wydaję ze jest większa...
Byłem , jadłem , polecam! Naprawdę dobry kebab , czysto , schludnie i kolejki mniejsze niż na Werny...
Zachęcony recenzjami też byłem i naprawdę dobry kebab. Wernyhory to mogłoby się uczyć czystości od tego kebsa. Miejsce zdecydowanie na plus.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.