nie wiem czy to napewno ta...ale jedna pizzeria nocna ktora jest na pogodnie na rynku czy w okolicach(reymonya, grzegorza z sanoka) jest nawet na gastrofazie straszna..aro-produkty, ciasto jakby niedopieczone...
co do pizzerii marco bylo lepsze kiedys bo dal mnie byla git ale obecnie Pepperoni, Pizzeria OK, Toni Pepperoni i Gruby Benek daje rade
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Jedzenie:D - 05/05/2012 09:07
jakis czas temu zamawialismy pizze w Koszyk&Koszyk na prawobrzezu... byla super.
Jakież było nasze zdziwienie, gdy w ten długi weekend zamówiliśmy i okazało, się, że nie dość, że lipa to jeszcze prawie zimną przywieźli... szok
jakis czas temu zamawialismy pizze w Koszyk&Koszyk na prawobrzezu... byla super.
Jakież było nasze zdziwienie, gdy w ten długi weekend zamówiliśmy i okazało, się, że nie dość, że lipa to jeszcze prawie zimną przywieźli... szok
choć może to był tylko jednorazowy "wybryk"
Reklamowaliście, że przyjechała zimna?
do głowy nam nie przyszło... że można reklamować
to frajery sa w tym koszyku..nam na pierwsza walke pudziana zamiast po 40min przywiezli po 2,5h...pizze mialy byc za polowe ceny a przyjechal czesiek i chcial calosc...dostal 20pln i pojechal...pozniej okazalo sie ze psy sie upomnialy o reszte(pracownicy i wlasciciele 3 tygodnie wczesniej chcieli zeby zamowic im koszulki smierc konfidentom ) a kiedys jadalem tam bardzo czesto teraz chuj im w dupe...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Jedzenie:D - 16/05/2012 08:53
Odwiedzilem ostatnio Dall Italiano na Wawrzyniaka (niedaleko PS Fight Club). Powiem Wam, ze jestem w szoku.
Szedlem tam z nastawieniem, ze bedzie slabo lub srednio. Wyszedlem bardzo zadowolony. Nie wiem czy nie najlepsza pizzeria w miescie.
Ciasto robione w piecu na drewno, oczekiwanie na pizze ok 10min. Skladniki: widac, ze bardzo swieze, pieczarki biale, nie smazone, szynka w plastrach w bardzo duzej ilosci.
Ogolnie wysokiej jakosci skladniki i w bardzo duzej ilosci (porownywalne do benka na wypasie).
Dodatkowo super sos, ktorego tez jest sporo na ciescie. Widac, ze robiony z pomidorow+ przypraw a nie z koncentratu.
Jedyne minusy to brak dostawy do domu, brak gigantow i wczesne zamkniecie lokalu (oficjalnie do 22, ale po 21;30 juz jest zamkniete)
Naprawde polecam!
Odp: Jedzenie:D - 16/05/2012 11:35
Stronę wczesniej już polecałem włoską knajpę na Wawrzyniaka i jeszcze raz moge potwierdzić ze obecnie najlepsza pizza w miescie
Stronę wczesniej już polecałem włoską knajpę na Wawrzyniaka i jeszcze raz moge potwierdzić ze obecnie najlepsza pizza w miescie
Przeoczylem
Ona jest duzo lepsza niz typowo wloska Wziete to co najlepsze z polskich (nie jest suche i bardzo cienkie cieasto i jest duzooo skladnikow) i wloskich (sos, swiezosc skladnikow, piec drewniany) po mojemu
We wloszech jadlem w paru miejscach pizze i nigdy nie byla ona rewelacyjna...
Odp: Jedzenie:D - 16/05/2012 12:26
A co powiecie panowie o telepizzy (nie pamiętam jak się pisze), zamówiłem rok może półtorej temu i genialna nie była...Składników mało, ciasto też nie takie jak trzeba ...Zmieniło się coś od tego roku? Warto zamówić? Jeśli nie to co polecacie na teraz? Ochota mnie złapała a zupełnie nie wiem gdzie dzwonić. Tylko żeby była z dowozem do domu
A co powiecie panowie o telepizzy (nie pamiętam jak się pisze), zamówiłem rok może półtorej temu i genialna nie była...Składników mało, ciasto też nie takie jak trzeba ...Zmieniło się coś od tego roku? Warto zamówić? Jeśli nie to co polecacie na teraz? Ochota mnie złapała a zupełnie nie wiem gdzie dzwonić. Tylko żeby była z dowozem do domu
Dla mnie najlepsza to pizza z DaGrasso - z tym, że tam mają bardzo wysokie ceny, ale jeśli możesz sobie pozwolić to polecam - dużo składników, zawsze wypieczone i sosy gratis. Tańsza alternatywa to Gruby Benek - też jest ok, do tego możesz sam skomponować swoją pizzę, z tym że tutaj tylko na ciepło prosto z dowozu jest ok, później odgrzewana albo na zimno smakuje marnie
Odp: Jedzenie:D - 17/05/2012 12:15
Heh wczoraj zamówiłem właśnie Grubego Benka i nie była najgorsza. Następnym razem napewno spróbuje jakiejś z DaGrasso
Odp: Jedzenie:D - 18/05/2012 12:54
wszystko co związane z kuchnią meksykańską... wiem że w galaxy kiedyś było. serwowali tacosy i inne różności, ale głowy to nie urywało a teraz nie wiem czy jest cokolwiek podobnego u nas w mieście
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.