...skąd wiesz wszechwiedzący że ludzie chcą czytać akurat o starbaksach albo innych kawiarenkowych wynalazkach...?! Jeszcze trochę i podejrzewam iż będziesz pisał o każdej najmniejszej otwieranej budce z hot dogami albo coś podobnego... czasem trafisz z jakimś linkiem i nawet nieraz przeczytam ale najczęściej wklejasz takie pierdoły że drobne rozmieniają się na jeszcze drobniejsze
A co do budek z hot dogami - to raczej temat na dyskusję o estetyce miasta - jak przykłady Toast Imbiss lub China Box na Bramie (na szczęście to drugie już zlikwidowali).
Polecam wam pizzerie! Zupelnie inne ciasto niz wszedzie, bardzo smaczne, dobra jakosc dodatkow i fajnie doprawione, nie wiem co w niej bylo tak dobrego ale ogolnie "ma to cos"
Jadlem pizze w wielu miejscach, nie wiem czy tu nie byla najlepsza. Napewno scisla czolowka. Czysto i bezinteresownie- POLECAM!
Odp: Jedzenie:D - 15/02/2011 08:44
Jest ok, ale na pewno nie w lokalu na Bohaterów Warszawy (nie wiem jak jest na Rayskiego). Wszystkie zapachy z kuchni - która w żaden sposób nie jest odgrodzona od sali ze stolikami - lecą właśnie na klientów. Wręcz śmierdzi się jedzeniem wychodząc stamtąd. Raz jak byłem, to ostry zapach szczypał w oczy, że ciężko było wysiedzieć. Podobna sytuacja jest w Telepizzy. Mogli by zadbać o porządną klimatyzację/wentylację.
Odp: Jedzenie:D - 15/02/2011 08:49
Niektórzy właśnie to kochają w pizzeri , że jak obok niej przechodzą już czują te zapachy. Mi to tylko dodaje apetytu. Gruby Benek na Rayskiego znakomity , a na bohaterów nie jadłem.
Odp: Jedzenie:D - 15/02/2011 10:03
Wiesz co innego zapach pizzy (ja też lubię), a co innego wręcz zadymione pomieszczenie z zapachem czosnku, który powoduje, że łzawią oczy...
Wie ktoś z Was może czy w Szczecinie znajdę sklep z dużym wyborem przypraw? Nie chodzi mi tu o markety itp.
Coś obiło mi się o uszy, że gdzieś w dąbiu jest. podobno mają tam przyprawy dla masarzy i piekarzy takie, że nacierając byle co przyprawą np kiełbasy żywieckiej będzie to smakowało jak żywiecka choćbyś w rzeczywistości jadł np. kurczaka .. ot taka chemia
Odp: Jedzenie:D - 15/02/2011 11:48
Mimo że market warto zobaczyć do Bomi w Cegielni, mają szeroki wachlarz produktów, których nie ma w innych sklepach.
Odp: Jedzenie:D - 15/02/2011 14:47
ja tez dolaczam sie do pytania P_S. Szukam po sklepach przyprawy KUMIN (nie mylić z kminkiem) i nigdzie nie moge dostać.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Jedzenie:D - 15/02/2011 17:53
Na ul. Pomorskiej 61-65 jest hurtownia przypraw - "Yes Magia Przypraw" i jest dobrze zaopatrzona. Czasem robie tam zakupy dla firmy, w ktorej pracuje. Asortyment jest szeroki. Moze nie wszystko maja na miejscu od reki, ale jesli maja dostep, to sciagaja na inny termin.
ja tez dolaczam sie do pytania P_S. Szukam po sklepach przyprawy KUMIN (nie mylić z kminkiem) i nigdzie nie moge dostać.
Jutro po 16 odezwij się do mnie na kom, to powiem Ci cenę i jaka ilość.
Polecam lokal na Niebuszewie - Fresco Bar, na ulicy Cyryla i Metodego 9 b (obok kwiaciarni), duże porcje, brak chemicznych sosów i mrożonych warzyw, wszystko swieże i smaczne, w promocji m.in. kebab w bułce + Pepsi 1 l - 10 zł
Polecam lokal na Niebuszewie - Fresco Bar, na ulicy Cyryla i Metodego 9 b (obok kwiaciarni), duże porcje, brak chemicznych sosów i mrożonych warzyw, wszystko swieże i smaczne, w promocji m.in. kebab w bułce + Pepsi 1 l - 10 zł
Dokładnie tak, do tego miła obsługa. Dużo i smacznie (zwłaszcza sosy) - czyli tak jak powinno być. Polecam również.
Również mogę polecić. Jak dla mnie najlepszy kebab w Szczecinie
Odp: Jedzenie:D - 15/03/2011 10:48
...i pomyśleć że niecałe dwadzieścia lat temu w miejscu zwanym teraz "Folwark Skarbimierz" ludzie zaczynali tam "interes życia" w tak zwanej "stodole" handel ze szkopami dopiero zaczynał rozkwitać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.