Kurwa pedalstwo się szerzy, nie rozumiem, jak można mieszać dzieciom w głowie. Swoją drogą Pani Prezydent Warszawy pokazała swoją twarz wyrażają zgodę na jakieś europejskie gej party ktore ma sie odbyc w 2010. Jebać peło.
nooo mnie tez kiedys ktos zahaczyl barkiem i nawet wyzwal zli antybiali rasisci
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
No proszę teraz to strzelili sobie w kolano,jest ewidentne stwierdzenie "jak uczyć homoseksualnosci w szkole" no jak to w końcu jest? To jest genetycznie uwarunkowane czy możne jednak modyfikacja mózgu przez osoby pokroju p.biedronia? :>
ale na pewno znajdzie się jakieś "logiczne" wytłumaczenie takiej wpadki-prawda panie MKS-2009
Odp: Rasizm,Antysemityzm,Fanatyzm [...] - 18/10/2009 23:29
Nie denerwuj się tak Gej-2009. Rozumiem że ze względu na swoje zboczenie tudzież rozjebane dupsko czujesz się dyskryminowany w szkole .Chciałbys aby koledzy z klasy patrzyli na ciebie jak na człowieka ale na nic twoje żale i starania KPH z Biedroniem na czele.Społeczeństwo i jak widac również kuratorium oświaty brzydzi się twoimi opowiadaniami o pingwinkach, możesz więc zapomniec o "uczeniu o homoseksualnosci" w szkołach. Pedryl zawsze będzie pedrylem i żadne debaty tego nie zmienią.Proponuje więc abyś wraz z chłopakiem udał się na terapie pod nazwą "leczenia z homoseksualnosci" , może nie jest za pózno.A teraz ochłoń. Włacz sobie dla relaksu tanczącego Radka Majdana z odsłonięta klata to może humor ci sie poprawi.
PS.Na temat róznic nie mam zamiaru sie z toba kłócic. Ty tu jestem pedałem wiec wiesz lepiej co w trawie piszczy i jak najlepiej to nazwać
Ostatnio edytowany przez: eM, 18 października 2009, 23:38 [2 raz(y)]
W dniu 11 listopada br., o godz. 12.00, na Placu Grunwaldzkim w Szczecinie, Narodowe Odrodzenie Polski organizuje pikietę przeciwko okupacji Unii Europejskiej. W programie zgromadzenia m.in. przemówienia, rozprowadzanie materiałów informacyjnych, oraz symboliczne rozprawienie się z okupantem.
Stojąc u progu całkowitej utraty suwerenności przez Naród Polski i wchłonięcia go przez superpaństwo – Unię Europejską – tworu na wzór Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich, Narodowe Odrodzenie Polski w dniu 11 listopada br. wyjdzie na ulice Szczecina by protestować przeciwko brukselskiej okupacji.
Wraz z umacnianiem się tzw. eurokonstytucji (Traktat z Lizbony) coraz bardziej zmniejszają się szanse na niepodległy byt narodu polskiego jak i innych, wyrosłych z cywilizacji łacińskiej, narodów europejskich.
Dzisiejszy świat podstępnymi działaniami ogarnięty został obłudną demoliberalną propagandą. I tak pojęciom nadano nowe, paradoksalne znaczenia; mordowanie nienarodzonych to wolność, wypaczony „intelekt” i moralna zgnilizna – postęp. Podobnemu zabiegowi poddano Europę, pod maską integracji, zastępując wolne ojczyzny totalitarnym państwem.
Okupant u bram. A więc… do walki narody europejskie! Narodową rewolucję czas zacząć! 11 listopada, godz. 12.00, Plac Grunwaldzki w Szczecinie. Czas na odrodzenie… narodowe odrodzenie!
Związek Socjalistycznych Republik Europejskich? - Nie, Wielka Polska!
Odp: Rasizm,Antysemityzm,Fanatyzm [...] - 05/11/2009 15:39
Zdjęcia nie zrobiłem głuptasku.
Zdziwiłem się jednak że ludzie mówia o rasizmie w Polsce , a tutaj ewidętnie widać , iż dosyć ze murzyn sobie spokojnie leży to i jeszcze jest chroniony!
Zdziwiłem się jednak że ludzie mówia o rasizmie w Polsce , a tutaj ewidętnie widać , iż dosyć ze murzyn sobie spokojnie leży to i jeszcze jest chroniony!
Ale jaka impreza była na przystanku. Butelka po Karmi, resztki bułki Nie dziwię się, że go zmogło
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
22-letni pedofil z Arabii Saudyjskiej, który zgwałcił pięcioro dzieci zostanie ścięty.
Jedną z ofiar było 3-letnie dziecko, które oprawca pozostawił na pustyni, skazując je na pewną śmierć.
Zwyrodnialec zostanie ścięty, a jego zwłoki przywiązane do belek, będą publicznie przypominać o tym jaka kara czeka każdego następnego, popełniającego takie czyny.
Oto jak powinno się karać gwałcicieli niewinnych dzieci. Przykre jest tylko to, że w niby cywilizowanej Europie nie można doczekać się sprawiedliwych kar, w tej kwestii jesteśmy daleko za..Arabami...
Dowcip ci się wyostrzył , ubaw po pachy.Niczego więcej sie po tobie nie spodziewałem.
Wiem że jestes niereformowalny więc nawet nie mam zamiaru przekonywać cie do swych racji.
Jeżeli dla ciebie gazeta żydowska dla Polaków i WSI24 to rzetelne media to nie pozostaj mi nic innego jak zyczyć ci powodzenia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.