Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Jedzenie, puby, kluby - 26/05/2004 18:22
Panowie musze o tym napisac : a to jest dla mnie zbyt cenne i wazne zeby umiescic to w temacie ogorkowym otoz ja z moim kolega prowadzimy taki mały ranking "jadłodajni" w Szczecinie i chcialem sie podzielic z wami naszym doswiadczeniem zaczne od lepszych rzeczy typu Restauracja oczywiscie jeszcze nie zdazylismy zwiedzic wszystkich w szczecinie ale tutaj raczej nie ma faworytow, za cene 40zł wszedzie mozna sie dobrze najesc ale co tam... a do tak zwanych barow szybkiej obsłogi to moje serce nalezy tylko do jendego baru oczywiscie do "BarRab" serwuja tam nalepszy kebab, frytki, hamburgery nawet coca-cola jakos lepiej u nich smakuje moge sie tam zywic dniami i nocami jesli ktos jest chetny ja zawsze do Rabika pojde hehehe .... nie bede umieszczał rankingu i takich tam najlepsze jedzenie w Rabie ale nie ma piwka za to w Szejku jedzenie troszke gorsze ale serwowane jedzenie na talerzach, toaleta, PIWKO czego chciec wiecej ....
Moze wy tez podzieliscie sie waszym doswiadczeniem w tej sprawie znacie moze jakies fajne lokale w ktorych mozna dobrze zjesc i takie tam. To prosze o info z checia posłucham i z jeszcze wieksza przyjemnoscia wyprobuje na własnej skorze co i jak hehehehehee
GO GO GO - nie obijac sie odpowiadac
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 18:39
nie jadam w barach, mac-costam unikam
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 18:45
Z takich barów szybkiej obsługi no to : Bar Rab,Mak-kwak,Kfc... Natomiast jeśli chodzi o restauracje to gorąco polecam "Columbusa" na wałach.Fajny klimacik i bardzo orginalne menu. No i Pizza Hut,najlepsza pizza w mieście tylko że drogo .... Także nie pogardze troche mniej znaną pizzerią z Gumieniec "El vija",tania pizza (najdroższa 17 zl),duża z widocznymi dodatkami nadodatek nic nie biorą za dowóz
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 18:45
> Gdzie jest ten "BarRab"
załamałeś mnie w tym momecie ul. krzywegoryja obok heliosa!! ja też polecam barrab i kfc a no i jeszcze mak-kwak
[Ostatnio edytowane przez łasic: 2004-05-26 18:46]
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 18:46
> Gdzie jest ten "BarRab"
Przy wejściu do Heliosa (niedaleko placa kościuszki)
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 19:52
Musze z przykrością stwierdzic ze BarRab nawet w połowie tak dobry jak BAR + na tak wspanialej przecudnej dzielnicy jak Niebuszewo!!!!!!!Ludzie walcie tam smialo!!!!!!!!!Jest poprostu gicior!!!!!!!!
|
MiLaN
|
|
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 20:16
Pizzeria PEPERONI na ul.Poniatowskiego , KRólowej Jadwigi i gdzieś na niebuszewie ! Full wypas duża pizza smaczna tylko % drogi . oprucz tego to Mac Kwak , Bar Rab ,KFC i Bar mleczny na jedności narodowej ! A na placu lotników jest fajna restauracja Pod kogutem !
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 20:22
Wiadomo BarRab poza wszelka lista...
Ale jesli ktos chce sie wybrac na dobry obiad lub kolacje (oczywiscie za troche wieksze pieniadze) proponuje dwa miejsca:
1) wspomniany juz Columbus - znakomita kuchnia i swietny klimat.
2) restauracja Avanti - najlepsza jesli chodzi o wloskie w polnocnej Polsce. Dodam iz nie idzie sie tam bynajmniej na pizze (choc rowniez serwoja) tylko na wspaniale dania z mies. Szczegolnie polecam duszony schab w sosie sliwkowym -> ZAJEBISTE (cena 28 z podsmarzanymi ziemniakami oraz zestawem suruwek). Jedyny minus lokalu to drogi browar
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedzenie:D - 26/05/2004 21:03
Ja tam zawsze po meczyku udeżam do mak kwaka coś wszamać może teraz pocisne do bar rab jak tak go chwalicie
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6