Pracowalem w kilku,a czemu juz nie pracuje? to idz popracuj w Pizzeri zobaczysz dlaczego niechce...od 12.00 do 2.00 i non stop zapierd.... albo od 10.30 do 23.00 niechce mi sie tyle zapierd....znalazlem cos innego a Jun chyba nie myslisz ze koles by mogl ci cos dodac ``specjalnego`` i raczej nikomu o tym nie mowia....bylem ,widzialem-zapamietalem
Odp: Jedzenie:D - 17/11/2005 10:36
w takich rabach itd. sanepid to pewnie jest codziennie, ale tez pewnie nie raz w lape brali, pozatym do roznych lokali przychodza rozni ludzie ,jak by poszla fama ze jakis syf daja itd. to nikt by tam nie chodzil ,a co ci juz byli i jedli w tym czasie -wieksi gabarytowo napewno by tego tak nie zostawili a co sadzicie o pracy w pubie zmianowosc 3 dni robi sie od 10 do 1 w nocy i potem 3 dni wolne? chyba ciezko to wytrzymac?
a co sadzicie o pracy w pubie zmianowosc 3 dni robi sie od 10 do 1 w nocy i potem 3 dni wolne? chyba ciezko to wytrzymac?
ja tak pracowałem jakieś 7 lat temu jak zaczynałem studia - zawsze dobrze to wspominam
całkiem fajnie się robi, można zarobić na boku no i te imprezki po pracy
polecam
pzdr
Odp: Jedzenie:D - 17/11/2005 15:20
wiesz jak robisz do 1 i potem masz wstac na 10 to imprezka odpada, zostaje ci 9 godzin na sen ,a jest tu ktos kto nie pali i np pracowal w pubie ?wiadomo tam jest najarane ,ale 15 godz. wdychania tego sciera to chyba kazdemu sie odechce wszystkiego ?o skutkach zdrowotnych nie wspomne
Odp: Jedzenie:D - 26/02/2006 12:11
w barze jedyna na jed.narodowej blisko grunwaldzkiego sa bardzo dobre pierogi ruskie ,6 czy 7 sztuk takich duzych za 3zl ,naprawde polecam a rab teraz wyglada na poziomie ,szkoda ze tylko 1 taki lokal jest w sz-nie ,a ochydnych mckwakow kilka, na infoludku.pl ostatnio sie rab pojawil, zapraszam do ocen
Odp: Jedzenie:D - 26/02/2006 22:15
Haj fong tropical dla tych ktorzy lubia chinszczyzne restouracja jedna z lepszych w Szczecinie.polecam kaczke po chinsku
Odp: Jedzenie:D - 26/02/2006 22:31
Stek na przeciwko kosmosu (z mak-kwaka) ma zajebiste rolo...na maxa wielkie chyba jak 2 rolo z raba czy zwyklego mak-kwaka, mieso tez hcyba jakies inne maja niz w normlanych makkwakach bo od nich wole raba...mowie o kebabach nie hamburgerach
Odp: Jedzenie:D - 27/02/2006 13:53
bar-rab,mak-kwak i Bonio na Chopina,to cudo polecam,zajebiste zarcie tam serwuja.choc ogolnie juz nie jadam w takich stoiskach.chodze do gastronomika i wiem,co tak naprawde znajduje sie w tym jedzeniu.o drogich restauracjach juz wogole nie wspominam,bo obiad kosztuje drozej,niz by sie w domu moglo cos zjesc a robiony jest z gorszego gowna,niz pies moze nasrac na chodniku
to niewiem gdzie ty jadles skoro tak mowisz a co masz tez na mysli bary mleczne ?
widzisz,ja wlasnie nie jadam w restauracjach ani innych serwisach gastronomicznych.wystarczy,ze bylem na praktyce w jednej z restauracji i wiem co tam sie dzieje.a za bardzo bys nie chcial tego slyszecpo 2 znam wiele osob,co w takich punktach pracuja i czasami jak ktos im w oko nie wpadnie potrafia dodac cos od siebie i nawet nie poczujesz,ze jesz cos zupelnie innego...podam przyklad:jesli wiesz,gdzie jest jednosci a konkretnie stolowka,osobiscie widzialem,jak karaluch wpieprzyl sie do kotla z zupa,gdzie zupa byla podawana pozniej normalnie.a to jest jeden z wielu przykladow
Odp: Jedzenie:D - 27/02/2006 15:21
chodzi o bar jedyna ? wiesz napewno nikt nie jest idealny ale jest wiele restauracji gdzie normalne jedzenie daja wiesz do restauracji chodza glownie ludzie bogaci i poukladani, juz widze co by sie dzialo z ludzmi z kuchni jak jakiemus czortowi by nie smakowalo
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.