Z tego co wiem, Bar Rab to jest jeden jedyny w Szczecinie. Pamiętam jak Mama wysyłała po kebaby do Raba czasem wieczorami, gdzie autobusem to jednak kawałek z osiedla Zawadzkiego. Do dziś właśnie jakiś taki sentyment do tego lokalu mam
Jak przeczytałem o tej promocji to od razu o tym samym pomyślałem ;] ;] ale z doświadczenia moge powiedzieć że jest to taki ruch marketingowy, który może przynieść większe korzyści niż np: ulotka czy reklama w radiu , gazecie. Ktoś kto zna ten biznes "od kuchni" wie że przy dobrych wiatrach kebab za 2 zł nie musi oznaczać Bóg wie jakich strat
A czy muszą zwracać? Mogą przecież traktować to jako reklamę
Z forum SSC
Rozmawiałem kiedyś z właścicielką Zozana, niedługo po jego otwarciu. Mają swój biznes w Niemczech i stamtąd sprowadzają zdecydowaną większość towarów. Po ich promocjach wnioskuję, że po prostu stać ich na "rozdawanie" w celu reklamy. Swoja drogą mają naprawdę dobrego Kebaba, jednego z lepszych w mieście... Za to w innym miejscu powiedziano mi, że róg Wojska i Jagiellońskiej jest dla kebabów po prostu pechowy... Może chcą tego pecha odwrócić? ;-)
To akurat ze w Niemczech mają swój biznes to nie prawda!! Biznes swój mają w Policach i jest to piekarnia turecka
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 08/09/2012 20:52
No to juz chyba po tej promocji. Bylem dzis po 19 i kebab w bulce 5zł, rolo-6zł, lacmahun- 7zł, dodatkowo do jedzenia jest napoj gratis (ayran, cola, energetyk ) ale chyba tylko do 19
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 08/09/2012 21:29
Podpowie ktoś, czy można w tym mieście dostać o tej porze na dowóz jakieś inne żarcie niż pizza i te inne pizzeriowe propozycje? Najlepiej jakiś chińczyk.
Podpowie ktoś, czy można w tym mieście dostać o tej porze na dowóz jakieś inne żarcie niż pizza i te inne pizzeriowe propozycje? Najlepiej jakiś chińczyk.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.