Odp: Jedzenie, puby, kluby - 02/09/2012 14:44
nie wiem czy było o tym wspomniane, ale jada ktoś w Huong Sen na komuny, jakieś opinie, stronka z ktorej mozna zamowić jedzenie do domu?
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 02/09/2012 15:02
Było
Polecam Huong Sen, bardzo dobry Chińczyk, jadłem już blisko 10 razy (zarówno na miejscu jak i na dowóz). Jedyne czego nie polecam, to dania z krewetkami (dają małe kryle).
Promocja w Zozan Kebab - kebs za 2 zł. Promocja trwa od 04.09 do odwołania
Nie do odwołania, tylko do momentu aż opchną wszystkie przeterminowane/zepsute mięcho którego nikt u nich nie kupował Pozostaje życzyć smacznego desperatom
Nie do odwołania, tylko do momentu aż opchną wszystkie przeterminowane/zepsute mięcho którego nikt u nich nie kupował Pozostaje życzyć smacznego desperatom
Z takim podejściem to taką "promocją", narobiliby sobie antyreklamy na cały Szczecin. Potem i za 5 zł kebsa by nie sprzedali, jakby poszło info, że sprzedają wątpliwej świeżości mięso.
Rozmawiałem kiedyś z właścicielką Zozana, niedługo po jego otwarciu. Mają swój biznes w Niemczech i stamtąd sprowadzają zdecydowaną większość towarów. Po ich promocjach wnioskuję, że po prostu stać ich na "rozdawanie" w celu reklamy. Swoja drogą mają naprawdę dobrego Kebaba, jednego z lepszych w mieście... Za to w innym miejscu powiedziano mi, że róg Wojska i Jagiellońskiej jest dla kebabów po prostu pechowy... Może chcą tego pecha odwrócić? ;-)
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 05/09/2012 15:15
Jadłem tam kilka razy i bylo ok. Ostatni raz w czerwcu i jesli nic sie na plus nie zmienilo to zdecydowanie NIE polecam....
Strata czasu
Smakówa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.