Autor
Wiadomość
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 13/08/2012 09:22
Cytat:
Darmowy alkohol za... pokazywanie biustu
Taka "osobliwa promocja" na imprezie w jednym z najstarszych lokali w Polsce - w Pinokiu.
Informacja o dyskotece dostępna jest na Facebooku. Blisko 2 tysiące osób zapewniło, że weźmie w niej udział. W zakładce "atrakcje" czytamy "Każda laska, która pokaże cycki na didżejce dostanie piwo".
Reklama nie podoba się nie tylko paniom. - Ja bym na to nie poszła, bulwersuje mnie to, nie pochwalam tego, raczej to próba przyciągnięcia mężczyzn, niż reklama drinków dla kobiet. Myślę, że kobiety mają swoją dumę. Kobieta, która przychodzi i rozbiera się nie oznacza, że ma się bardzo dobrze bawić - oceniają zarówno kobiety, jak i mężczyźni.
Menadżer klubu, Łukasz Nawrocki twierdzi, że nie czytał tekstu promocyjnego imprezy. - Wynajęliśmy lokal, to nie nasza impreza, ale podmiotu prywatnego. Niestety, nie doczytałem tego, że jest to sygnowane nazwą lokalu - stwierdził Nawrocki, który też jest zbulwersowany reklamą.
Po naszej rozmowie menadżer zapewnił, że poprosi organizatorów o usunięcie osobliwej "atrakcji".
Za Radio Szczecin http://www.radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=90002
Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 13/08/2012 22:18
malcoolm napisał:
Cytat:
Darmowy alkohol za... pokazywanie biustu
Taka "osobliwa promocja" na imprezie w jednym z najstarszych lokali w Polsce - w Pinokiu.
Informacja o dyskotece dostępna jest na Facebooku. Blisko 2 tysiące osób zapewniło, że weźmie w niej udział. W zakładce "atrakcje" czytamy "Każda laska, która pokaże cycki na didżejce dostanie piwo".
Reklama nie podoba się nie tylko paniom. - Ja bym na to nie poszła, bulwersuje mnie to, nie pochwalam tego, raczej to próba przyciągnięcia mężczyzn, niż reklama drinków dla kobiet. Myślę, że kobiety mają swoją dumę. Kobieta, która przychodzi i rozbiera się nie oznacza, że ma się bardzo dobrze bawić - oceniają zarówno kobiety, jak i mężczyźni.
Menadżer klubu, Łukasz Nawrocki twierdzi, że nie czytał tekstu promocyjnego imprezy. - Wynajęliśmy lokal, to nie nasza impreza, ale podmiotu prywatnego. Niestety, nie doczytałem tego, że jest to sygnowane nazwą lokalu - stwierdził Nawrocki, który też jest zbulwersowany reklamą.
Po naszej rozmowie menadżer zapewnił, że poprosi organizatorów o usunięcie osobliwej "atrakcji".
Za Radio Szczecin
http://www.radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=90002
Nie dosc ze bulwersujace to w dodatku dyskryminacja plci jakbym ja przyszedl i pokazal penisa to by mi nikt piwa nie dal
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 16/08/2012 19:48
tm_tomcio napisał:
gdzie mozna zjesc blisko stadionu? idac od Boh. Wawy / Wawrzyniaka..?
kawałek za stadionem (jeden przystanek tramwajem) jest kebab obok żabki i to całkiem dobry, myślę że warto, nadłożycie 5 minut drogi raptem.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 16/08/2012 20:11
Vega napisał:
Jest tez jakis kebab obok Spolemu na Karlowicza ale nei jadlem go wiec nie powiem czy dobry;]
Z tego co słyszałem to frajer ale na upartego to z tej strony najbliżej stadionu jakaś szama. A tak jak pisał kolega wyżej, przystanek dalej i przy Traugutta / Poniatowskiego jest kebab, pizzeria, chinczyk.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Jedzenie, puby, kluby - 16/08/2012 21:36
Vega napisał:
Jest tez jakis kebab obok Spolemu na Karlowicza ale nei jadlem go wiec nie powiem czy dobry;]
Dupy nie urywa, ale może być.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Patrz komu ufasz!
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11