Odp: Jedzenie:D - 19/06/2012 18:54
Bardzo dobre rollo w "only kebab" w starym turzynie,dosyć duże cena 11zł,widać wszystko jak robi i co nakłada także nie ma wałków polecam!
Najwięcej nie daje ale robi dobre kebaby. Najwięcej (swego czasu) jak dla mnie dają capaci na Wernychory. Od pewnego czasu zauważyłem, że się troszkę zepsuło u nich, chyba, że mi się tylko wydaje.
To zapraszam do Kuchni Tureckiej Sulejmana w okolicy CH Wilcza, zobaczysz co to duże rollo
równiez polecam. kilka dni temu zamówiłęm tam sobie zwykłego kebaba - 8zł. Duże kawałki mięsa, świeże warzywa i normalna świeża buła. W koncu dobry turek na osiedlu
To chyba jakoś trefnie trafiłem, bo dostałem zwykłego kebaba jakich wiele-bez szału żadnego. Jeśli chodzi o wielkość testowanych kebabów to chyba największy i najwięcej mięsa daj ciapaty w Policach (koło kingi)
Najwięcej nie daje ale robi dobre kebaby. Najwięcej (swego czasu) jak dla mnie dają capaci na Wernychory. Od pewnego czasu zauważyłem, że się troszkę zepsuło u nich, chyba, że mi się tylko wydaje.
Tez tak uwazam, zwalam to jednak na przejedzenie i opadniecie juz zachwytu nad tymi porcjami
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Kupujecie w Bomi w Starej Cegielni? Nie wiem co się dzieje z tym sklepem, zawsze ceniłem sobie za bardzo duży wybór piwa, natomiast od kilku miesięcy systematycznie zmniejsza się wybór browarków, kuchnie świata też coraz uboższe, polikwidowane półki.
Odp: Jedzenie:D - 04/07/2012 11:16
czytałem, że Bomi jest bliskie upadłości. Jednym z udziałowców jest fundusz inwestycyjny który rozłożył między innymi biuro Orbis. Kilka lat temu pracowałem w firmie którą wykupił ten fundusz, i to co się później działo przechodziło ludzkie pojęcie. wracając do tematu Bomi, szkoda bo mieli naprawdę ciekawy wybór.
czytałem, że Bomi jest bliskie upadłości. Jednym z udziałowców jest fundusz inwestycyjny który rozłożył między innymi biuro Orbis. Kilka lat temu pracowałem w firmie którą wykupił ten fundusz, i to co się później działo przechodziło ludzkie pojęcie. wracając do tematu Bomi, szkoda bo mieli naprawdę ciekawy wybór.
no i jedyny taki sklep w okolicy z tego co wiem..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Jedzenie:D - 08/07/2012 19:26China Town & Soffra - nowy lokal na prawobrzeżu (parking przy Heliosach). Jadłem tylko kebsa do tej pory tam - całkiem ok, sos ostry jest ostry (tak jak powinno być), mięso jedynie trochę zimne zostałem.
China Town & Soffra - nowy lokal na prawobrzeżu (parking przy Heliosach). Jadłem tylko kebsa do tej pory tam - całkiem ok, sos ostry jest ostry (tak jak powinno być), mięso jedynie trochę zimne zostałem.
jesc kebsa u chinczyka to jak zakladac lokate w pzu ;p;p
Ostatnio edytowany przez: avelyn, 9 lipca 2012, 12:22 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Jedzenie:D - 08/07/2012 22:51
Przy okazji, długo już otwarta jest ta buda z kebabem na przeciwko liquid, obok skrzyżowania b.warszawy z krzywoustego ?, tam obok totolotka. Ostatnio przechodziłem i kebab za 5 zł, mięso XXL( rzeczywiście duża porcja) i przygotowuje Turas.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.