Odp: Jedzenie:D - 01/05/2012 17:47
Z kolegami braliśmy podczas picia to przeszliśmy się na reymonta o 2 w nocy po nią, w środku nie ma gdzie usiąść bo można tylko zamówić gdyż oni są tylko na dowóz dla melanżowiczów Mieli dużo telefonów ale wyrabiali się szybko i sprawnie, pani miła co rusz to daje jakiś rabacik, a pizza w smaku jest dobra, nie dorównuje najlepszym pizzeriom w mieście ale jak ktoś jest w nocy na gastro to będzie dla niego zajebista
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Jedzenie:D - 01/05/2012 20:10
Ale jak z iloscia skladnikow? Daja szynke czy mielonke? Lepsza niz Marcopolo??;] No i co to za rabaciki byly....a i ta pizza dodatkowa za 2,99 to 30cm? Czy jakies cos wielkosci 15cm
Ostatnio strasznie się zepsuła. Wcześniej korzystałem kilka razy i była dobra, później zeszli z jakości.
Za to mogę polecić inną nocną pizze (można zamawiac nawet przez Facebooka) - Night Pizza
Każda pizza w Szczecinie jest chyba lepsza niż w Marcopolo
właśnie, tylko skąd bierze się ta popularność Marco Polo ? mają kilka lokali więc prosperują całkiem dobrze. Po tym jak dali mi do hawajskiej mielonkę to drugi raz mnie tam nie zobaczą.
W ostatnim rankingu pizzerii mmszczecin.pl mieli chyba 2 miejsce o zgrozo...
Odp: Jedzenie:D - 01/05/2012 23:34
Bo według niektórych w Szczecinie istnieje tylko Peperoni i Marco Polo .., No my np dostaliśmy 3 opakowania sosu czosnkowego za darmo gdzie jedno opakowanie to chyba 2 zł, albo ktoś zamawiał na osów to powiedzieli że nie musi nic płacić za dojazd choć na mapce osów nie obowiązuje już do strefy darmowego dojazdu. Jeżeli masz zamiar pizze zjeść o 21 to zamów z jakiejś porządnej jak jeszcze otwarta, a jak jesteś na imprezie to jak zamówisz w nocnej to i tak smakować będzie
Jadł ktoś w King'u? http://www.pizza-king.pl/ mają bardzo duże promocje. Gigant za 15zł w poniedziałek i czwartek.
Ostatnio często tam bywam i najeść to się najadam
Odp: Jedzenie:D - 02/05/2012 22:03
Ja polecam hot pizze na Gumieńcach. Mega dobre przede wszystkim ciasto. Nie co te gówna z marco polo itp. Szczególnie polecam pizze wiosenną + kurczak, no i zniżka na kartę kibica.
Jadł ktoś w King'u? http://www.pizza-king.pl/ mają bardzo duże promocje. Gigant za 15zł w poniedziałek i czwartek.
Jako ciekawostka ci sami właściciele co Marco..
Marco Polo jest Golemów? Bo Pizza King tak... Przy okazji - jak Wam smakują burgery z Pizza King?
Jako ciekawostka ci sami właściciele co Marco..
Marco Polo jest Golemów? Bo Pizza King tak... Przy okazji - jak Wam smakują burgery z Pizza King?
..być może jakieś spółki potworzyli albo coś się pozmieniało w każdym bądź razie przy otwieraniu Pizza king ktoś tam od nich na pewno miał udziały.
Odp: Jedzenie:D - 04/05/2012 18:36
potwierdzam w kingu i marco sa ci sami wlasciciele ale cos tam pomieszane jesli chodzi o formalnosci czyli np. nowak, kowalski-marco nowak, kowalski, iksinska, ygrekowski-king na tej zasadzie w kazdym razieteoretycznie inne spolki tylko wspolnicy sie pokrywaja a co do burgerow to moje odczucia sa takie ze mimo wszystko nic nie napisze bo robilbym antyrklamę...
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Jedzenie:D - 04/05/2012 22:19
Ktoś tam od nich... miałem naturalnie na myśli gości z Marco.. widzę że kolega dorzucił też swoje "pięć groszy" i teraz wiadomo jakie to "spółkowanie" pokręcone.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.