Odp: Jedzenie:D - 27/03/2012 21:17
Gdzie jest najostrzejsze jedzenie w Szczecinie(takie wręcz nie do zjedzenia) ? Może być chińczyk, kebab cokolwiek, byle nie same papryczki.
Poproś w Rabie kebaba z sosem "zajebiscie ostrym" spod lady. Weź tylko poproś o sam ten sos. Nie ma opcji, że jak zaleją bułke tym sosem, to ktoś to zje Jeden zakład już tak wygrałem
Mam nadzieję, że jest bardziej ostry niż ten "siejący grozę" diablo z makkwaka... Zawsze jak się pytają jakie sosy i ktoś mówi mieszany to oni: ale diablo też? Jakby był jakimś ewenementem... Prosze o więcej propozycji
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 27 marca 2012, 21:59 [1 raz(y)]
Gdzie jest najostrzejsze jedzenie w Szczecinie(takie wręcz nie do zjedzenia) ? Może być chińczyk, kebab cokolwiek, byle nie same papryczki.
Poproś w Rabie kebaba z sosem "zajebiscie ostrym" spod lady. Weź tylko poproś o sam ten sos. Nie ma opcji, że jak zaleją bułke tym sosem, to ktoś to zje Jeden zakład już tak wygrałem
Mam nadzieję, że jest bardziej ostry niż ten "siejący grozę" diablo z makkwaka... Zawsze jak się pytają jakie sosy i ktoś mówi mieszany to oni: ale diablo też? Jakby był jakimś ewenementem... Prosze o więcej propozycji
Jak chcesz naprawde cos mocnego to kup sobie samemu sos Da' Bomb Ground Zero
Znajomi szukajacy po pizeriach, kebabach zawsze najostrzejszych sosow wymiekli przy tym czyms. Dodam, ze Da bomb ma "tylko" 234.000 w skali Scoville.
Jak dobrze poszukasz w necie to mozesz i trafic na takie sosy: Mad Dog's Revenge, majace w sklali 1mln....
Tu masz ranking najostrzejsyzch sosow, Ten co dalem wyzej jest jedym z mocniejszych, ktore mozna kupic bo inne byly limitowane i kolekcjonerskie=wyprzedane. Ranking
I TO JEST DOPIERO WYZWANIE
Ostatnio edytowany przez: V..., 28 marca 2012, 07:44 [1 raz(y)]
ten sos diablo to on w ogóle ostry jest? ja go nigdy nie biorę bo po prostu jest chujowy i chujowo smakuje, ale że ostry?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.