Odp: Jedzenie:D - 07/09/2011 21:38
Mogę się podłączyć do opinii kolegi gdyż kiedyś też miałem okazję tam zjeść i rzeczywiście "placuszki" bardzo smaczne.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 14:36 [1 raz(y)]
Odp: Jedzenie:D - 29/09/2011 17:33
Jadłem ostatnio w nowym Turzynie w chińczyku na pierwszym piętrze. Ping Pong się chyba nazwy, śmiało mogę polecić chyba jedyny chinol który mi bez kitu smakował w tym mieście przy niskiej cenie.
I jak był ktoś w starej komendzie (co za niesztywna nazwa ) ?
LongPlay Pub
Nowy pub mieści się przy ulicy Wojska Polskiego 39. Według strony internetowej LongPlay Pub jest przeznaczony dla osób, które przede wszystkim lubią posłuchać dobrej muzyki. Na scenie w pubie mają występować zespoły grające rock, hard rock, metal, jak i reggae.
Pub jest czynny od wtorku do niedzieli od 16:00. Longplay Pub współpracuje z dwoma zespołami: Fat Belly Family (muzyka rockowa) oraz Bona Fides.
Właściciele w planach mają organizowanie różnych imprez tematycznych oraz pojedynków miłośników gier na Xbox 360. Więcej na stronie www.longplaypub.pl
Libido Ladies Club
Libido Ladies Club jest jedynym lokalem w Szczecinie, który jest przeznaczony tylko dla kobiet. Można tam zorganizować wieczór panieński, imprezę okolicznościową lub po prostu wybrać się w damskim towarzystwie na kawę lub coś mocniejszego. W Libido możemy skorzystać również z baru sałatkowego.
W chwili obecnej strona internetowa jest jeszcze w budowie, więc nie mamy za dużo informacji na temat tego miejsca. Libido jest czynne od 11. Więcej na stronie www.libidoclub.pl
UL Club
W miejscu gdzie kiedyś było Soho, a później klub 77 (zwany przez wielu siódemkami) 20 października zostanie otwarty UL Club. Królować tam będzie muzyka rozrywkowa oraz disco-polo. W klubie będą dwa parkiety.
Klub będzie funkcjonował od środy do soboty, wstęp dla pań od 20 lat, dla panów od 22.
Odp: Jedzenie:D - 26/11/2011 15:59
Czy np jakis były pracownik Marco Polo jest w stanie zdradzić przepis na pewną potrawę? w internecie pełno tego ale mojej dziewczynie smakuje akurat w takiej formie wiec chciałem sam coś takiego przygotowac żeby nie było że kupne
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Jedzenie:D - 29/11/2011 19:52
Polecacie "w szczególności" jakiś kebab w rejonie Centrum, Zachód ? wiem, że takie pytanie napewno padło wcześniej ale nie chce mi się szukać, a poza tym może coś się zmieniło...
Polecacie "w szczególności" jakiś kebab w rejonie Centrum, Zachód ? wiem, że takie pytanie napewno padło wcześniej ale nie chce mi się szukać, a poza tym może coś się zmieniło...
Nie centrum, ale jak masz opcje to tylko turas na Wernyhory. Najlepszy kebab.
Potwierdzam.
no i w Berlinie tez sa dobre kebaby a do kebaba oczywiscie napój - ayran -
Potwierdzam.
no i w Berlinie tez sa dobre kebaby a do kebaba oczywiscie napój - ayran -
Berliner kebab to dla mnie pomylka. Raz jadlem w turzynie. Porcja malenka, miesa jak by kot naplakal dodatkwo ni epotrafili zrolowac rolo i sie kompletnie rozlatywal.
Niezly kebab ostatnio jadlem na Santockiej (przy Witkiewicza) po drugiej stronie od biedronki przed samymi swiatlami. Naprawde rewelacyjne sosy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.