Odp: Jedzenie:D - 18/09/2010 12:16
Mam pytanko posiada ktoś kupony rabatowe do MacDonalda i nie korzysta z nich ? Jeżei ktoś nie potrzebuje chetnie wezme
normalnie poruszenie z tym starbucksem wieksze niz z firlharmonia albo zakladaem pracy dla 500 osob
ogolnie starbucks to synonim gowna i globalizmu ;p lewuski juz dawno bardziej tyraja ta fastfoodowa kawianie niz mc donalda;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Czy ktokolwiek sie orientuje gdzie w Szczecinie sa lokale z wegetarianskim jedzeniem?
jak idziesz od c.h turzyn w kierunku akademikow (kordeckiego). czy dobre to nie wiem.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
ok z tej strony wygląda to nieźle ale jednak nogi mnie tam nie ciągną może dlatego, że czasem lubię zjeść bez mięsa ale nie dorabiam do tego żadnej ideologii jak goście tego lokalu.
moje ulubione kebabownie:
Imbis Kebab - na Niepodległości. Ostry sos to ostry sos, a przy okazji dodają do tego papryczki.
Kebab w CH Gryf (na Wiosennej) - dość drogi, bo wersja na talerzu kosztuje 15 zł, ale naprawdę warto
Kebab u Turków na Klonowica - duże porcje, rollo zadowoli największego głodomora.
moje ulubione kebabownie:
Imbis Kebab - na Niepodległości. Ostry sos to ostry sos, a przy okazji dodają do tego papryczki.
Kebab w CH Gryf (na Wiosennej) - dość drogi, bo wersja na talerzu kosztuje 15 zł, ale naprawdę warto
Kebab u Turków na Klonowica - duże porcje, rollo zadowoli największego głodomora.
zbiję z ciebie trochę ultramocy jeśli o imbisa się rozchodzi...info od osoby, która kiedyś tam pracowała (może się coś zmieniło, można być ultra w tej kwestii jak ktoś lubi), a mianowicie chodzi o to, że imbis z założenia ma sprzedawać to wszystko, co zeszłej nocy nie zeszło z szejka. jak jest teraz to nie mam pojęcia gdyż nie stołuję się tam
pzdr!
zbiję z ciebie trochę ultramocy jeśli o imbisa się rozchodzi...info od osoby, która kiedyś tam pracowała (może się coś zmieniło, można być ultra w tej kwestii jak ktoś lubi), a mianowicie chodzi o to, że imbis z założenia ma sprzedawać to wszystko, co zeszłej nocy nie zeszło z szejka.pzdr!
Ten Imbis Kebab jest od hoho, nawet jak jeszcze Szejka nie było.
Jedzenie w Szejku takie sobie, w Imbis wręcz przeciwnie. Stwierdziłbym odwrotnie, że to Szejk sprzedaje "odpadki".
Co do Kebaba na Jasnej, szału nie ma, wręcz przeciętny jak dla mnie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.