Powiem tak na początku kebab był super lecz ostatnio jak byłem to mięso ociekało tłuszczem i mało surówki . Mi smakuje kebab z Bramy Portowej obok pasibrzucha
Kalinka spoko troszkę dziwne mięso ale ogólem polecam bo obsługa spoko !
Tak dla tych z Prawego brzegu.
Jeśli wygramy finał to do końca miesiąca z biletem z finału w Kebab Przystanek wszystko - 20%
Pewnie znowu wyjdzie na to, że jestem nieobiektywny, ale zawsze tak mam kiedy coś mi zasmakuje. No więc odnośnie tematu... Szczerze polecam nasz granatowo-bordowy Przystanek-Kebab na Jasnej. Słuszna porcja, całkiem smaczne mięsko, a do tego przyzwoita surówka i sos po którym nie ma zgagi. Dla leniwych "domożerców" oczywiście możliwa dostawa na telefon. Pozdro dla naszego koleżki z forum i "do następnego"
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
podbijam Turas na pogodnie spoko, a do tego (nie wiem czy z szczerej sympatii czy to 'chwyt marketingowy') ma herb Pogoni w lokalu ;]
zapytaj się ciapatego czy wie gdzie jest stadion, lub czy wie w której lidze gra Pogoń. Kurwa wielcy sympatycy klubu.
Jebać!
I jeszcze pracę zabierają Polakom.
dlatego wspomnialem, ze to zapewne pucowanie.
sam nie trawie turasów i wszelkiej maści araboli, ale z ta pracą to pozdrów rodzine z wysp/niemiec/skandynawii. takie czasy
W którym miejscu ten kiebab , bo ja nie z Prawobrzeża ? Muszę w końcu spróbować , skoro wszyscy tak chwalą. Przy okazji podrzuciłbym Ci Twoją własność bo pózniej nie wiem jak z czasem będzie
Odp: Jedzenie:D - 31/05/2010 23:59
Skręcesz koło straży pożarnej na Słoneczym i prosto ok 300 m, po lewej kwiaciarnia i to tuż za nią.
Jak nie dasz rady to jutro wieczorem sam odbiorę bo będę w centrum, choć zapraszam oczywiście na szamę.
Skręcesz koło straży pożarnej na Słoneczym i prosto ok 300 m, po lewej kwiaciarnia i to tuż za nią.
Jak nie dasz rady to jutro wieczorem sam odbiorę bo będę w centrum, choć zapraszam oczywiście na szamę.
Noo teraz to już lepiej , myślę że trafie wpadne jakoś w tygodniu , jako weteran - kebabowicz chętnie spróbuję osobiscie specjałów z Prawego Brzegu
Odp: Jedzenie:D - 09/06/2010 23:41
Nie ma jak własna reklama, a właściwie reklama czegoś co samo się chwali (smak czostkowego - bezcenne)
Szkoda tylko, że żarciówka oddalona jest o blisko 20 km odemnie (pamiętaj, że lewy brzeg też je), ale może to i dobrze, bo jakbym Przystanek miał koło siebie to ... na mecze wozili by mnie ciężarówką
PS. Pogadać o pięknych latach 90-tych - bezcenne
PS2: jeden typ z żoną a nakręcili koniunkturę
PS3: eM jakbyś jechał to przy okazji weź mi na wynos i podrzuć
eM jakbyś jechał to przy okazji weź mi na wynos i podrzuć
Mogę wziąć na wynos ale kiebab do odbioru w Stolycy Wybacz ale nie mam zamiaru jezdzić na te dalekie przedmiescia z których pochodzisz dopóki nie zrobią tam Wam porządnej drogi
Ostatnio edytowany przez: eM, 10 czerwca 2010, 00:16 [1 raz(y)]
eM jakbyś jechał to przy okazji weź mi na wynos i podrzuć
Mogę wziąć na wynos ale kiebab do odbioru w Stolycy Wybacz ale nie mam zamiaru jezdzić na te dalekie przedmiescia z których pochodzisz dopóki nie zrobią tam Wam porządnej drogi
Chyba dawno nie byłeś na Metropolii, bo od jakiegoś czasu droga masełko
Odp: Jedzenie:D - 10/06/2010 15:48
Mógłby ktoś wyrazić swoją opinie na temat pizzeri na Duńskiej ? nie znam nazwy,ale słyszałem że ładny widok jest stamtąd
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.