Odp: Jedzenie:D - 29/03/2010 20:08
mnie sie przypomina jeden tekst z bloga pana M (;p:p): Wczoraj przyszedł R. i polecieliśmy w pomarańczkę.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
hmm...Podejrzana sprawa z tym R. Przejrzałem jednak blog i odziwo znalazłem nawet zapisany dialog obu panów...
Oto on:
PS. Dla tych którzy uważają M za typ wrażliwego romantika , ponizsza informacja może być niebywałym zaskoczeniem! Otóż nasz Pierwszy Bloger IV RP bywa również hardcorowcem , oto dowód:
malcoolm zawsze byłeś wzorem dla Nas wszystkich jako kulturalny młodzieniec "na poziomie" . Skąd więc te bluznierstwa po angielskiemu?!
Ostatnio edytowany przez: eM, 29 marca 2010, 20:35 [3 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Jedzenie:D - 22/05/2010 00:16
Tak dla tych z Prawego brzegu.
Jeśli wygramy finał to do końca miesiąca z biletem z finału w Kebab Przystanek wszystko - 20%
Polecam "ALI BABA" Kebab w Gryfinie. Najlepszy Kebap w zachodniopomorskim.
Wstrzymalbym sie z takimi opiniami. Najlepszy na Pogodnie u Turka .
podbijam Turas na pogodnie spoko, a do tego (nie wiem czy z szczerej sympatii czy to 'chwyt marketingowy') ma herb Pogoni w lokalu ;]
a najlepiej wsiąść w auto i podjechac do Locknitz ;D
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.