Szkoda, że nie jest aktualizowany od dłuższego czasu. Ktoś by chciał współpracować przy tworzeniu takiego bloga? Czym więcej osób (opinii na temat jedzenia z różnych miejsc) tym lepiej.
Omijac jak najdalej! Sobota wieczor,wchodzimy do lokalu w srodku pusto, na karte czekalismy 5min, po zlozeniu zamowienia piwo dostalismy po 10min, jedzenie po 20min na poczatek poszla jakas zupa meksykanska oczywiscie kelnerka musiala ja wylac na stol(tekst do mnie ze ja zagadalem) 2 danie kolejne 15min,w smaku srednie(wiecej dekoracji niz jedzenia),zamowilem ostre bylo żadne,nie polecam...no i rozbawilo mnie kupno fajek paczka 17zl(10zl fajki plus obsluga kelnerska 7zl),krotko mowiac moja ostatnia wizyta w tym lokalu a szkoda bo lokal ma potencjal ciekawe menu,ceny przystepne...
Ależ owszem , czytam z wielką ciekawością , dzieki tobie poznałem 68 sposobów na dobry związek:
Bardzo przydatne info , zanotowałem wszystko , postaram się wykorzystać twoje rady w mym życiu uczuciowym , nasz ty specjalisto od złamanych serc...
Właśnie zauważyłem ze u ciebie trochę się zmieniło , chyba nawet miejsce zamieszkania ? Super że poinformowałes nas o tym na swoim blogu!
Ludzie żyją tym!
Mecz jak mecz , wspaniałe widowisko sportowe, jednak nie udało się zwycięzyć gdyż załatwił nas nie do zatrzymania tego dnia , swiatowej klasy zawodnik o nazwisku Półchłopek. Życie.
A co u ciebie? Zmartwiłem się po przeczytaniu tej notki:
Mam nadzieje że już wszystko ok , Pomarańczko :* ? ( remember the karma)
PS. Napisz coś w końcu o tym jedzeniu ,żeby nie rozmywać
Odp: Jedzenie:D - 29/03/2010 13:11
a byl ktos w restauracji co jest kolo deptaku boguslawa- jakas tajlandzko-vietnamskka...cos w ten desen
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
"56. Zadaj sobie pytanie "Czy rzeczywiście jest to aż tak ważne?"
i...
"48. Posiedzicie razem w ciszy."
Niech sobie nie zadaje pytania tylko... 36. Doładuj(e) swój związek.
Panowie co wy najlepszego robicie ! Zaraz znów el romantico sie obrazi i forum bedzie smutne prze kilka miesięcy !
Malcoolm ! Witaj opowiedz co tam słychać u Twoich kumpli z koszernej ?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.