Zależy w czym gustujesz kolego, ale ja przeważnie chodzę na shoarmę,
jak dla mnie jest w porządku, szybka obsługa. Często promocje mają,
także ja ze swojej strony polecam.
Odp: Jedzenie:D - 01/03/2010 10:23
a ten nowy kebab na Majowym to do której otwarty? Bo na Jasnej niestety tylko do 21:30..
i jaką pizzerie na prawobrzeżu polecacie, bo Marco Polo powoli już się nudzi
Sphinx i tamtejsze żarcie jest ok. Należy pamiętać, że to nie jest typowy kebab-bar czy coś w tym stylu, a taka restauracja klasy C (czyli tzw. miejsce studenckich randek). Mają różne promocje, niezłą Shoarmę w różnych odmianach. Na pewno można się najeść
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
toni pepperoni na bukowy. ogólnie to ja chyba nie przepadam za pizzami, moge sobie raz na jakiś czas zjeśc, ale tamtejsza roma (chyba nr 21 w menu) bez kitu wymiata! a i pieczywko czosnkowe jakościowo nie odbiega od pizzy hut, ale za to cenowo bardzo
a ten nowy kebab na Majowym to do której otwarty? Bo na Jasnej niestety tylko do 21:30..
toni pepperoni na bukowy. ogólnie to ja chyba nie przepadam za pizzami, moge sobie raz na jakiś czas zjeśc, ale tamtejsza roma (chyba nr 21 w menu) bez kitu wymiata! a i pieczywko czosnkowe jakościowo nie odbiega od pizzy hut, ale za to cenowo bardzo
maja chyba jeszcze swoja www strone, ale nie działa cos obecnie.
pzdr!
Jak na majowym to tylko i wyłącznie Koszyk&koszyk. Reszta w porównaniu z koszykiem mizernie się prezentuje.
to chyba dawno tam nie jadłeś ostatni raz ciasto od pizzy można było porównać to gumy do żucia, a co najgorsze nie był to jednorazowy wybryk tylko poprzednim razem również było podobnie, także koszyk zostaje skreślony, nowa pizzeria Calvados ma świetną pizzę, a teraz promocja 20% na wszystkie pizze polecam! Pizzeria Calvados
toni pepperoni na bukowym. ogólnie to ja chyba nie przepadam za pizzami, moge sobie raz na jakiś czas zjeśc, ale tamtejsza roma (chyba nr 21 w menu) bez kitu wymiata! a i pieczywko czosnkowe jakościowo nie odbiega od pizzy hut, ale za to cenowo bardzo
maja chyba jeszcze swoja www strone, ale nie działa cos obecnie.
pzdr!
Jak na majowym to tylko i wyłącznie Koszyk&koszyk. Reszta w porównaniu z koszykiem mizernie się prezentuje.
to chyba dawno tam nie jadłeś ostatni raz ciasto od pizzy można było porównać to gumy do żucia, a co najgorsze nie był to jednorazowy wybryk tylko poprzednim razem również było podobnie, także koszyk zostaje skreślony, nowa pizzeria Calvados ma świetną pizzę, a teraz promocja 20% na wszystkie pizze polecam! Pizzeria Calvados
Tylko Toni Peperoni na Bukowym- najsmaczniejsza pizza jaka jadlem, no i nie zaluja skladnikow. Polecam Americane z kurczakiem, ananasem i kukurydza
Odp: Jedzenie:D - 01/03/2010 16:03
30zł za giganta w telepizzy ze zniżką 40%, ja nie narzekam Toni do gustu mi nie przypadł, koszyk&koszyk już dawno zszedł na pasy ale ta na bukowym nowo otwarta dobra. Nie chodzi mi o da grosso tylko o tą 2gą co w miejscu wideoteki powstała
Odp: Jedzenie:D - 02/03/2010 08:35
Prima Pizza ul.Brązowa 14a - na miejscu można zjeść pizzę 60cm... nie ma takiej nigdzie w mieście. Studenci -20% to tylko jedna z ich promocji. Minusem jest to, że nie mają stronki póki co...plusem za to jest numer łatwy do zapamiętania 3335353
Odp: Jedzenie:D - 02/03/2010 09:17
nie polecam pizzy koszyk koszyk...ostatni raz jak zamowilem pizze zamiast po obiecanych 40min byla po 2,5h, bez zadnego przepraszam...przez telefon jeden dupek twierdzil ze cos obnizy, a w domu okazalo sie ze trzeba caly rachunek zaplacic, ogolnie dostali polowe siana jak bylo na poczatku ustalone( w grudniu zamawiana pizza")- niedawno okazalo sie ze pewni ,,niechciani goscie" przyniesli kwit ze pizza niezaplacona....w smaku sie tez zjebala..proponuje olac pedalow..a chwalilem kiedys sobie bardzo ta pizzerie
na prawobrzezu:
prima, da grasso, toni pepperoni-bukowe
pizza ok
oraz chyba napoli(rondo w zdrojach)- w zdrojach
calvados, telepizza-majowe
marco polo-Slonko
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Jedzenie:D - 02/03/2010 09:57
Osobiście polecam pizzerie Pepperoni na ul. Królowej Jadwigi. Dobre promocje: Do godz. 15 zniżka 20%, przy zakupie 3 pizz jedna mała gratis, ceny przystępne...
No a przede wszystkim pizza naprawdę bardzo dobra
(Ale zaznaczam że ja jadam tylko Margheritę)
nie polecam pizzy koszyk koszyk...ostatni raz jak zamowilem pizze zamiast po obiecanych 40min byla po 2,5h, bez zadnego przepraszam...przez telefon jeden dupek twierdzil ze cos obnizy, a w domu okazalo sie ze trzeba caly rachunek zaplacic, ogolnie dostali polowe siana jak bylo na poczatku ustalone( w grudniu zamawiana pizza")- niedawno okazalo sie ze pewni ,,niechciani goscie" przyniesli kwit ze pizza niezaplacona....w smaku sie tez zjebala..proponuje olac pedalow..a chwalilem kiedys sobie bardzo ta pizzerie
na prawobrzezu:
prima, da grasso, toni pepperoni-bukowe
pizza ok
oraz chyba napoli(rondo w zdrojach)- w zdrojach
calvados, telepizza-majowe
marco polo-Slonko
mi koszyk osobiście nigdy nie podchodził
kojarzy mi się z mielonką zamiast szynki heh
z pizzerii na prawym brzegu to warte polecenia:
- Napoli w Zdrojach ( fajna opcja - można płacić kartą przy odbiorze)
- Marco Polo
- Pizzeria OK
- Da Grasso
Dziękuje. Dobranoc
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Jedzenie:D - 02/03/2010 11:35
W zeszłym roku (w Listopadzie bodajże) jeszcze zamawiając z koszyka byłem zadowolony; dostawa nigdy nie trwała zbyt długo i "placuszek" gorący itd.
co do Marco na Jasnej to odpuszczam sobie a to dlatego iż tam pracowałem i znam "tajniki" plackowych
kojarzy mi się z mielonką zamiast szynki
bo to jest mielonka tudzież baton tyrolski bo koło szynki to nawet nie leżało
Jak już przy temacie Marco jestem to polecam Ostrobramską na "gumiakach"; najlepsze placki ze wszystkich pięciu pizzeri!
Odp: Jedzenie:D - 02/03/2010 12:55
tak trzymając się pizzeri to mogę polecić Camaro . Dużo dodatków ( nie to co w marco polo ) , ciasto dobre , szybka dostawa , praktycznie same pozytywy
tak trzymając się pizzeri to mogę polecić Camaro . Dużo dodatków ( nie to co w marco polo ) , ciasto dobre , szybka dostawa , praktycznie same pozytywy
http://www.camaropizzeria.pl/index.php
ja jak kiedys zamawialem od nich na telefon to bieda byla totalna. teraz na Mierzynie otworzyli knajpe, Izba sie nazywa chyba, duzy wybor roznych rzeczy, ceny takie w miare no i dowoz na wszystko
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.