Co to za promocja 20% jak pizzeria dopiero co się otworzyła? Na czym polega?
Jest to promocja na otwarcie minus 20% na każdą pizze w menu np. Margherita duża 45 cm w menu jest za 21zł w promocji placisz 17,60. Oczywiście im droższa pizza tym upust jest większy.
Z uwagi że budynek gdzie znajduje się lokal jest w chwili obecnej ocieplany pizza jest tylko na wynos. Już wkrótce po zakończeniu prac serdecznie zapraszamy do lokalu. W planach są transmisje meczów 1 ligi w tym oczywiście Pogoni.
Dzisiaj jadłem za to w nowo otwartej pizzerii Sempre zaraz koło Unii Lubelskiej na Klonowica i było całkiem spoko, mają śmieszne dania w menu
Co do Sempre to lecą w ch... W pracy z ciekawości zamówiliśmy pizze metrową, którą się chwalą. Przez telefon babka powiedziała, że jest prostokątna i ma rozmiary 1x0,5m. Po godzinie! przywieźli 2 okrągłe giganty, jeden niedopieczony i jeszcze skasowalil 7pln za przywóz do centrum... W smaku też baaardzo średnia więc ogólnie nie polecam
Dzisiaj jadłem za to w nowo otwartej pizzerii Sempre zaraz koło Unii Lubelskiej na Klonowica i było całkiem spoko, mają śmieszne dania w menu
Co do Sempre to lecą w ch... W pracy z ciekawości zamówiliśmy pizze metrową, którą się chwalą. Przez telefon babka powiedziała, że jest prostokątna i ma rozmiary 1x0,5m. Po godzinie! przywieźli 2 okrągłe giganty, jeden niedopieczony i jeszcze skasowalil 7pln za przywóz do centrum... W smaku też baaardzo średnia więc ogólnie nie polecam
wybitnie nie było nie powiem, ale źle też nie poszedłem tam z dziewczyną, a się okazało że trzeba było lecieć do bankomatu w szpitalu wymieniać pieniądze. dobra pizza o dziwo jest też w terrarium na bezrzeczu, kiedyś straszna lipa, a teraz można zjeść nawet
Odp: Jedzenie:D - 21/09/2009 08:03
To jak już jesteśmy w tym rejonie to ja polecam pizzerię "Toscana", oraz kanapki z Bocianiego Gniazda - taka biała przyczepa niedaleko przystanku Zawadzkiego Koścół, na przeciwko kościoła. Polecam dużą kanapkę z chiorizo
i przyjęliście zamówienie ? hehe
Przy 5ciu głodnych osobach nawet ciasto z samym sosem by przeszło
Odp: Jedzenie:D - 21/09/2009 12:12
W rejonach zawa napewno odradze biała bude obok przystanku.
Dalej lecac w kierunku mickiewicza to Pizza Holywood , klaudiusz ,Da Pino dość średniawa...
Pizza Team na ŁKSie ( łukasinskiego ) moze być , Perugia kidyś była dobra teraz nie wiem czy coś się zmieniło ... numero uno dla mnie Peprroni , duo to nie wiem bo duzy wybór Acha El Greko ma jeszcze w ofercie pizze na dowóz i na miejscu nie jadłem jeszcze ktos coś może powiedziec jak wyglada sprawa ?
Odp: Jedzenie:D - 30/09/2009 02:41
Gdzie w Szczecinie jest chińczyk gdzie dają kurczaka na gorącym półmisku, był taki przy Turzynie ale zmietli go razem z resztą budek.
Gdzie w Szczecinie jest chińczyk gdzie dają kurczaka na gorącym półmisku, był taki przy Turzynie ale zmietli go razem z resztą budek.
Haj Fong Przewaznie po meczu tam zachodzimy, jak dla mnie najlepsze jedzenie w Szczecinie...duze menu, kaczki czy kurczaki podawane jeszcze na smazacych sie patelniach,juz nie wspomne o moim ulubionym ryzu z warzywami z 3 gatunkami miesana polmiskach tez mozna. Dokladnie kolo pubu Jama.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.