Odp: Jedzenie:D - 31/07/2009 21:10
a zna ktos jakas dobra pierogarnie w Szczecinie? i nie chodzi mi o to zeby serwowali w lokalu jakies standardowe pierogi ruskie czy tam z miechem...tylko jakies wymyslne .
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
a zna ktos jakas dobra pierogarnie w Szczecinie? i nie chodzi mi o to zeby serwowali w lokalu jakies standardowe pierogi ruskie czy tam z miechem...tylko jakies wymyslne .
jest też dobra na zdaje się Kaszubskiej przy Medicusie
Odp: Jedzenie:D - 04/08/2009 16:08
Na prawobrzeżu powstała Airpizza, tylko na wywóz, dobre żarcie mają i teraz lot szybowcem można wygrać. Słyszałem ich spot w radiu i w tle leci niemiecka piosenka marszowa. Najwieksza zaleta: piwo z dowozem 3,50 www.airpizza.pl
Ostatnio edytowany przez: NR, 4 sierpnia 2009, 16:36 [2 raz(y)]
Odp: Jedzenie:D - 15/08/2009 03:14
Panowie pytanko - szukam knajpy z chinskim zarciem otwartej do 23 w soboty...najlepiej okolice centrum.dziekuje z gory za odp.pozdrawiam
Na prawobrzeżu powstała Airpizza, tylko na wywóz, dobre żarcie mają i teraz lot szybowcem można wygrać. Słyszałem ich spot w radiu i w tle leci niemiecka piosenka marszowa. Najwieksza zaleta: piwo z dowozem 3,50 www.airpizza.pl
Zaleta jest też taka że mają do 2 w nocy dówóz ...ale niestety tylko na prawobrzeżu
Odp: Jedzenie:D - 07/09/2009 23:34
Airpizza dobra, cena normalna ale za to nie żałują składników i rzeczywiście świeże je maja, bynajmniej smakują jak świeże
Odp: Jedzenie:D - 08/09/2009 00:52
Odnośnie Pizzy to chyba osławionego Koszyka nie nie przebije, a Airpizza smaczna zwłaszcza ta skurwysyńska za 35 zika z mięsem samym
Odp: Jedzenie:D - 08/09/2009 09:38
W którym miejscu jest ten zachwalany kebab na Jasnej. po likwidacji turasa koło skarbówki nie mam gdzie się posilić...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.