Odp: Jedzenie:D - 27/02/2006 19:53
hmmm...podam ci inny przyklad.wiesz gdzuie ejst ta restauracja continental,na bramie portowej??nie jest drog,ale uwazana za jedna z lepszych w szczecinie.akurat musialem cos zabrac z niej,jakies pokale,przylazl kierownik,wyslal manego po pol litra jatanszej wodki,dal mu 15zl.oczywiscie kupil wodke,art o ile ci ta nazwa cos mowi.a pozniej kielonka opierdola za 7zl.na 3 maja,na styolowce kiedys w zupie znalazla sie srubka.mialem praktyki w redzie w hotelu,obecnie juz zamkniete.czasami kucharz jak nie mial gdzie wjebac popilu z fajki,to wpieprzyul go do garan np z gotujacym sie miesem.wiec wiem co mowie,bo widzialem takie cos nierazi moge sie zalozyc,ze jesi mani,bo typiary nie,ale jesli mani siedza na kuchni,to masz 90% szans,ze masz dodatek gratis.
Odp: Jedzenie:D - 27/02/2006 21:24
Przyznaje nie śledziłem tematu (być może już ktoś wspomniał), ale gorąco polecam szaszłykarnia na Słonku. Szaszłyczek paluszki lizać.
Ostatnio edytowany przez: AS., 27 lutego 2006, 21:31 [1 raz(y)]
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Jedzenie:D - 27/02/2006 22:31
z barow mlecznych to jeszcze sporadycznie "Jedyna" i kiedys "Kogel Mogel" (jakos tak w barach mlecznych lubie pozerac nalesniory z serem). Z barow szybkich to "Qrnik" "Huso" baaardzo zadko "Rab" czy "mak kwak" ( w technikum to sie spierdalalo z niemieckiego na plac zolnierza specjalnie na kebaba ). A rzadzi niepodzielnie "KFC" tylko ze troche drogo wiec tradycyjnie zjadam sobie tam raz w miesiacu caly kubelek
a najchujowsze zarcie bylo jest i bedzie w stolowce jw 1749 i kilku "absolwentow" ww placowki zapewne to potwierdzi
bar-rab,mak-kwak i Bonio na Chopina,to cudo polecam,zajebiste zarcie tam serwuja.choc ogolnie juz nie jadam w takich stoiskach.chodze do gastronomika i wiem,co tak naprawde znajduje sie w tym jedzeniu.o drogich restauracjach juz wogole nie wspominam,bo obiad kosztuje drozej,niz by sie w domu moglo cos zjesc a robiony jest z gorszego gowna,niz pies moze nasrac na chodniku
no tak jak dla ciebie raby i inne gownodajnie wymiataja a chodzisz do gastronomika to marny z ciebie kucharz raczej bedzie
bar-rab,mak-kwak i Bonio na Chopina,to cudo polecam,zajebiste zarcie tam serwuja.choc ogolnie juz nie jadam w takich stoiskach.chodze do gastronomika i wiem,co tak naprawde znajduje sie w tym jedzeniu.o drogich restauracjach juz wogole nie wspominam,bo obiad kosztuje drozej,niz by sie w domu moglo cos zjesc a robiony jest z gorszego gowna,niz pies moze nasrac na chodniku
no tak jak dla ciebie raby i inne gownodajnie wymiataja a chodzisz do gastronomika to marny z ciebie kucharz raczej bedzie
Czy w gastronomiku jest tylko kierunek kucharz pomyśl
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: Jedzenie:D - 28/02/2006 04:24
Ja polecam pizze familijną w mezzoforte oraz restauracje Viena - szczególnie tym ktorzy maja dziewczyne i chcieliby spedzic niezapomniany wieczor.
Czy w gastronomiku jest tylko kierunek kucharz pomyśl
dobra uwaga cycuwidzisz celciusz,ja w gastronomiku nie jestem na kucharza,tylko na hotelarzai to jest roznicapo 2 co ma kucharz do tego co pisalem??ja to widzialem i raczej bym nazal ostrzezeniem,choc jesli lubisz takie przysmaki to prosze bardzo,dla ciebie tez cos moge upichcic
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.