Odp: Inwestycje w Szczecinie - 10/08/2011 12:38
Tak w ogóle to nawet nie można mówić o tym odcinku, że to "ulica". To betonowe płyty i trochę piachu. Ruch tam jest jedynie w godzinach 14.30-16.00 kiedy portowcy kończą pracę. Spektakle z tego co się można domyśleć zaczynają się kilka godzin później. Dla mnie temat zrobiony "na siłę".
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 10/08/2011 13:18
Jeżdżą, bo budują jeszcze tą halę. Potem przestaną albo przejadą 200 metrów dalej do głównej dojazdówki do ul. Energetyków przy Kantynie Portowej.
Wracam tą uliczką z pracy już 6 lat i zapewniam Cię, że po 17.00 raczej nikt nią nie jeździ, bo ciemno /zimą/, mokro i nierówno. Ruch jest tylko w tych godzinach co napisałem, kiedy tworzy się największy korek przy Energetyków.
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 10/08/2011 18:25
Ale i tak są już przygotowane ograniczenia tonażowe do 30t w stronę Energetyków i wywalają ruch ciężki na Trasę Zamkową, pl. Żołnierza i dalej Bramę Portową.
ale te ograniczenia będą wprowadzone z innego powodu. Chodzi generalnie o stan Mostu Portowego oraz Długiego, Estakady Pomorskiej, wiaduktu kolejowego na al. Wojska Polskiego przy Traugutta. Ich stan jest zły (może nie wszystkich w takim samym stopniu). Generalnie objazdy nie będą działać póki nie przebudują Placu Żołnierza, al. Niepodległości, bo tędy ma być objazd DK10 gdy zjedziemy z Trasy Zamkowej. Kasy na remont nie ma więc zrobią te objazdy dla ciężarówek. Co do ul. Floriana, nie będzie dramatu jak będą ją zamykać.
Rzeczywiście, ja bym Wam pomiędzy 15:00-16:00 każdego dnia. Jeśli rzeczywiście ruch tam jest znikomy, to jeszcze lepiej. Zamknięcie Floriana nie spowoduje dodatkowych utrudnień.
Cała Struga czy tylko (jak mówili w radio) odcinek od Jasnej do Wiosennej/Łubinowej? Masz może dokładny plan tej inwestycji (kiedy koniec, jakieś etapy prac, jak będzie puszczony ruch,)?
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 30/08/2011 20:13
Przebudowa ma trwać 2 lata podobno, puszczona będzie tylko komunikacja miejska. Nawet nie chcę wiedzieć, jak to będzie wyglądać od strony Słonka, Kijewa i Bukowego...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.