hmmm. nie sadze, za slabe miejsce by detal cos tam otwieral...
jestem ciekaw jakie firmy sie sprowadza do tych wszystkich biurowców, bo jednak skala inwestycji jest ogromna ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Do wybudowanego Oxygena (12.500 m² dołączą 2 biurowce na Bramie Portowej (SwedeCenter Brama Portowa I (6.800 m2), SwedeCenter Brama Portowa II (4.000 m², Lastadia Office (11.530 m², Baltic Office Park (36.800 m², JWC Nowa Dana (20.877 m², Posejdon (23.000 m², Ornament Eko Park (34.000 m², nowy biurowiec przy ul. Piastów/Ku Słońcu.
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 26/07/2011 13:27
Przez to kolorowe coś, cały budynek przypomina mi starą ruderę, w której powybijane szyby zastąpiono jakimiś sklejkami etc.
Może to tylko tak wyszło na zdjęciu ale ogólnie ...
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 26/07/2011 23:46
zamiast trzymać się planu i pierwotnej "prostoty" to trzeba było wysilić sie na "ulepszenia" i być może finalnie spaprać całość. no ale spokojnie poczekam do końca inwestycji, ale mam wrażenie ze chyba juz szło za dobrze... na szczęście gorsze to już od galaxy nie będzie, tu jestem spokojny
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 27/07/2011 00:57
Miałem ze dwie godziny wątpliwą przyjemność przebywać przez chwilę pod tym budynkiem i nie powiem, żeby wzbudził we mnie zachwyt. Jednym słowem żenująco się to prezentuje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.