Obrońców Stalingradu już zamknięte.
Już ulice są pozamykane. Tak z mojego doświadczenia jak tam chcesz wjechać na Obrońców Stalingradu to mimo, że zamknięte da radę
PS Co do reszty to nie wiem jak to będzie wyglądać, bo podobno mają wejsć też ostro na Niepodległości, ale kiedy nie wiadomo
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 08/12/2010 17:13
Bardzo dobrze, że się buduje. Choć akurat ten budynek w miejscu grzybka niezbyt mi się podoba. Taki kanciasty klocek, który słabo komponuje się z otoczeniem. Ale wolę już nawet to niż ruiny i blachę falistą.
Za to ten drugi obok poczty bardzo ładny. Podoba mi się.
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 08/12/2010 19:22
Chyba jeszcze nikt nie wspomniał o nowym lodowisku na os Majowym! Cena 10zł wstęp na 1h +7zł łyżwy, byłem "z zewnątrz" to fajnie się prezentuje, jakaś tam muzyka leci, kolorowe światełka mrugają.
Ciekawi mnie jeszcze co się dzieje na boisku przy gim nr 7. Wiem, że budują tam orlika, ale przechodząc ostatnio obok widziałem jakiś duży namiot(?) rozstawiony. Ktoś coś wie?
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 09/12/2010 07:19
Tak, jest to jedyne w Szczecinie lodowisko pełnowymiarowe o powierzchni tafli 1 800 mkw. Z tego co gdzieś wyczytałem w przyszłości maja tam się odbywać mecze hokeja.
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 09/12/2010 13:14
Pytanie- Co powstanie w miejscu likwidowanych ogrodkow dzialkowych przy ulicy Wszystkich Swietych, Szopena oraz Niemierzynskiej-Arkonskiej ?
Chyba ze to jest czesc prac zwiazanych z przebudowa ulic w tym rejonie.
Pytanie- Co powstanie w miejscu likwidowanych ogrodkow dzialkowych przy ulicy Wszystkich Swietych, Szopena oraz Niemierzynskiej-Arkonskiej ?
Właśnie sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Właśnie sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie
A dokładnie z kolejnym etapem Obwodnicy Śródmiejskiej
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Zabrali teraz, a zaczna robic za kilka lat, jak to czesto u nas bywa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.