na ME2013 w siatkę mamy duże szanse dzięki współorganizacji imprezy z Danią. Sam Przedpełski mówił, że chce żeby te mistrzostwa odbywały się w Szczecinie, bo Gdańsk i Gdynia to ten sam kibic. Co do innych wydarzeń to zwróć uwagę jak wybierano miasta gospodarzy MŚ2014. Kto dał więcej kasy ten miał imprezę Co do pojemności to się z Tobą zgadzam i przypominam, że na tegorocznych MŚ w siatkę hala bodajże w Anconie miała 4500 miejsc.
z informacji na skyscrapercity wynika, że SwedeCenter ma już wykonawcę i mają zacząć jeszcze w tym roku
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 02/12/2010 21:51
ok Generalnie może z założenia jestem sceptyczny jeśli chodzi o przyznawanie imprez Szczecinowi,o mistrzostwach wiem,ale jakoś tak czuję,że to będzie jak z tymi wodnymi za rok na olimpijskim,nowa pływalnia,więc ważne by z przytupem otworzyć,to samo hala a później...najważniejsze,że na pewno więcej ciekawych imprez kulturalno-sportowych będziemy gościć niż do tej pory.pzdr.
Ta nasza hala trochę mi przypomina halę w Nashville - Nationwide Arena
Może jak byłby takie przeszklenia jak w Nashville, to szczecińska hala by tak tragicznie nie wyglądała.
O tym samym pomyślałem
Ostatnio edytowany przez: Rch., 2 grudnia 2010, 22:40 [1 raz(y)]
Niedawno debatowano o tym, czy w Szczecinie jest miejsce (i popyt) na drugi multipleks. A tu proszę kroi nam się trzecie: Trzeci multipleks w CH Aleja Słońca
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 03/12/2010 12:10
Szczecin Blog - blog o Szczecinie, inwestycjach, wydarzeniach i ciekawych miejscach. Nie chcesz Junior, nie czytaj. Albo załóż swojego bloga i pisz o czym tylko chcesz Sens istnienia takiego bloga widzi ok. 2000 osób odwiedzających stronę (dziennie), z czego ok. 1/3 to stali czytelnicy, więc chyba ok
A idąc dalej twoim tokiem rozumowania: jaki jest sens, że np. wszystkie dzienniki piszą o nowej inwestycji. Skoro już w jednym jest, to co co w innych? Zresztą jakbyś nie oceniał bloga po jednym artykule, byś zauważył, że nie opieram się wyłącznie na "gazetach".
Ostatnio edytowany przez: malcoolm, 3 grudnia 2010, 12:17 [1 raz(y)]
A wiadomo kiedy koniec tej inwestycji...w końcu zrobią to czego Gdańska potrzebowała od wielu lat! Tylko, żeby nie było tak jak z kładką przy manhatanie.
Zadałem tylko proste pytanie, a Ty kontre z zakladaniem swoich blokow, niechcesz nie czytaj itp. Nie wiem po co. Na bloga zagladalem, nie spotkalem sie z niusami takimi jakich nie byloby portalach gazet lokalnych. Stad bylo moje pytanie. Koniec OT.
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 07/12/2010 13:07
to jeszcze ciekawostka związana z halą jeśli ktoś z Was posiada cegiełki lub medale z lat 80-tych to można je przynosić do UM. Najszybsi dostaną miejskie upominki i bilety na przyszłe imprezy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.