Odp: Inwestycje w Szczecinie - 02/08/2007 21:40
Nosz kurde Skandal! Dopiero co odremontowali dworzec a już ustawiają te stare blaszane budy co były przed remontem. Czy oni są nienormalni? To po co to remontowali. Przed chwilą wróciłem z dworca i jakąś bude pomaranczowa z ciastkami stawiają ktora tam stała przed remontem. Już się wkurwiłem, już coś musieli zrobić po szczecińsku i zepsuć.
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 02/08/2007 22:22
Efekt moze byc i malo piekny ale pomysl ze te budy to prywatna wlasnosc.Myslisz ze teraz ,,Kowalska,, zakupi se nowa budke bo dworzec wymalowali?
No i co z tego że prywatna własność. Odpowiedz sobie lepiej na pytanie czy to jest normalne? Stare zardzewiałe budy znowu wracają na teren przy dworcu gdzie były wcześniej. Czy Szczecin naprawde zawsze musi być w ogonie innych miast polski nawet pod takim wzgledem. Miasto potrafi sie na Łasztwoni zamienić terenami z gryfem, a starych pierdzieli z zardzewiałymi budami nie potrafi wypieprzyć? No odpowiedz sobie czy to jest normalne że remontuje się dworzec po to by bezdomni srali i sikali za budami? Wystarczy jak jedną postawią przy wejściu nowym i pięknie odremontowanym (już postawili), ale znając życie to na stare miejsce wrócą i następne.
Tu naprawdę trzeba zmienić mentalność ludzi żeby coś w tym mieście się działo pozytywnego. Same regaty i wszelkie remonty przed nimi jeszcze nic nie zmieniają poza estetyką!
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 02/08/2007 22:41
Wiadomo,to co napisales to prawda ale kazdy ma wszystko w d...Patrza zeby zarobic tylko.A miasto tez przedluzy umowy zeby tylko szmalec dostacWiadomo ze jak by proponowali gratis nowe budki to by w ciemno braliMoze cos sie w koncu u nas ruszyOby..
A bedzie moze ten Rosyjski zaglowiec zapomnialem jak sie nazywa,wiem ze jest czarny i z tego co pamietam byl juz u nas ale bardzo dawno??
He he dobre pytanie widzialem go ostatnio w Kiloni w 2001 albo 2002 r a jak byl u nas to pamietam ze wywarl na mnie ogromne wrazenie,naprawde nie pamietam jak sie nazywa
Ostatnio edytowany przez: AMS, 3 sierpnia 2007, 17:12 [2 raz(y)]
Odp: Inwestycje w Szczecinie - 03/08/2007 16:45
Narazie impreza zapowiada się obiecująco Bardzo fajne wejście miał Dar Młodzieży Spiker cos mówił że kilka jednostek się wycofało i przyplynie 96 a nie 101 statków. Ogólnie regaty chyba wypalą, mimo wczesniejszych obaw
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.